MÁZOLT PAPÍROK

Újrahasznosított papírok és minőségek nagyszerű választéka, amelyek elismert környezetvédelmi címkével, például FSC vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkeznek.

  Újrahasznosított papírok (8 Termékek)

  Újrahasznosított termékek magas fehérséggel.

  Al-család & Termékek

  Famentes papírok (275 Termékek)

  A famentes mázolt papírok a mindennapi nyomtatási munkákhoz valók. A kiváló nyomatteljesítményre és a kiváló nyomtatási eredményekre tervezett kínálatunk minőségével, környezetvédelmi tanúsítványaival és minden nyomtatási technikához való alkalmasságával lenyűgözi Önt. De a mázolt papírok széles választéka is: méretek, grammsúlyok, fehér vagy elefántcsont/természetes árnyalatok, dombornyomott vagy nem, fényes, selyem vagy matt felületek, világos bevonatos felületek.

  Volumenizált Papírok (32 Termékek)

  Szeretne egy kis pluszt adni a nyomtatásai mellé? Próbálja ki nagy tömegű bevonatos papírjainkat, amelyek egyedi tapintást és érzetet, nagy tömegű, csökkentett átütőképességet és kiváló nyomtatási minőséget kínálnak minden nyomatához.

  Al-család & Termékek

  Fatartalmú papírok (13 Termékek)

  Katalógusok, folyóiratok, prospektusok, tankönyvek, levelek… miért ne használna fát tartalmazó bevont papírokat? Ezek a papírok kiváló opacitásukkal, magas volumenitásukkall és tökéletes nyomatfuttathatóságukkal ideálisak sok szövegtartalmú vagy nagy oldalszámú dokumentumokhoz. Ne habozzon, fedezze fel nagyszerű kínálatunkat!

   paperman