MÁZOLATLAN PAPÍROK

Papírok és kartonok ofszetnyomtatáshoz és preprint papírok, amelyek alkalmasak direkt mail személyre szabására, fejléces papírok vagy nyomtatványok készítésére.

  Prémium papírok (84 Termékek)

  A prémium minőségű ofszet papíroknál az optimálisan enyvezett, kiporzás mentes felület garantálja a kiváló minőségű nyomatot. A feltépődési szilárdság, valamint passzerképesség egyedülálló. A magas opacitásnak és egyenletes papírminőségének köszönhetően ezen papírok ajánlottak a legkülönfélébb kiadványokhoz, pl. könyv, szórólap, kézikönyv, naptár vagy éppen borító.

  Újrahasznosított papírok (21 Termékek)

  Ezek az újrahasznosított papírok FSC®-tanúsítvánnyal is rendelkeznek, hogy megfeleljenek az Ön környezetvédelmi igényeinek!

  Al-család & Termékek

  Általános papírok (90 Termékek)

  Általános használatra javasolt famentes ofszet papírok. Prémium minőségű termékek, amelyek tökéletesek, ha kiváló minőségű tapintásra és kivitelre vágynak.

  Al-család & Termékek

  Volumenizált Papírok (17 Termékek)

  A volumenizált papír vásárlása azt jelenti, hogy hatékony megoldást választ könyvei, útmutatói, katalógusai vagy prospektusai számára. A volumenizált papír nagy opacitást jelent még könnyű grammsúlyú papírlapokon is.

  Újságnyomó papírok (2 Termékek)

  A főként újrahasznosított rostokat keverik elsődleges rostokkal. Így nyeri el a papír a megfelelő tulajdonságait.

  Al-család & Termékek
   paperman