a cégünkről

Jobs

Tehetség & Fejlődés

Az Antalis segít karrierje kiépítésében.

Munkaerőtoborzás – A csoporton belül azonosak a toborzási feltételeink. Ezzel könnyebbé válik a mobilitás, miközben új tehetséget fedezünk fel.

Beilleszkedés – Kiemelt figyelmet fordítunk önre már az első napján. Az integráció kulcsfontosságú mérföldkő a karrierjében. Az első naptól kezdve segítjük munkavállalóinkat a csoport és tevékenysége megismerésében.

Teljesítménymenedzsment A csoport minden munkavállalóját segíti az az egységes folyamat, mely az egyéni és kollektív teljesítményt méri, és meghatározza a munkavállalók fejlesztendő területeit.

Fejlesztés -  A teljesítménymenedzsment lehetővé teszi az egyéni és kollektív fejlesztendő területek meghatározását. A személyre szabott fejlesztési programok erősítik a munkavállaló alkalmasságát, és segítik a csoport stratégiáját helyi és globális szinten egyaránt.

Tehetséggondozás – A tehetségek vonzását, gondozását és megtartását elősegítő stratégiát alkalmazunk. Meghatároztuk azokat a készségeket, melyekre jelenlegi és jövőbeli üzleti kihívásaink leküzdéséhez szükségünk van. Fejlesztési programokat dolgoztunk ki a belső mobilitás elősegítésére.

Véleményezés – Folyamatosan fejlesztjük HR politikánkat, és elégedettségi felméréseinkkel rendszeresen igényeljük alkalmazottaink visszajelzéseit.

 

paperman