A cégünkről

About_Us_Governance_259x194.jpg

Antalis  Hungary

Az irányítás változása és új finanszírozási struktúra

 

Az Antalist arról tájékoztatták, hogy 2020. július 21-én lezárult az a folyamat, mely során a KPP, az Antalis saját tőkéjének 83,7%-át (71.000.000 részvényt alapul véve) képviselő, a Sequana tulajdonában álló összes Antalis részesedést 0,10 eurós részvényenkénti áron, a Bpifance tulajdonában álló összes részesedést 0,40 eurós részvényenkénti áron felvásárolta. A tranzakció eredményeként a KPP az Antalis főrészvényesévé vált, 59.460.094 részvénnyel.Ezzel párhuzamosan és a felvásárlás elválaszthatatlan részeként 100 millió eurós refinanszírozási megállapodás született az Antalis eddigi hitelezőivel a Mizuho Bank által biztosított új finanszírozáson keresztül, mely a fennmaradó összeg leírását is tartalmazza. Az Antalis egyúttal 80 millió eurós csoporton belüli kölcsönhöz is jut a KPP-től, valamint egyéb japán bankok potenciális kiegészítő finanszírozási lehetőségeket nyújtanak, ami lehetővé teszi az Antalis számára, hogy mind belső, mind külső növekedése útján folytassa stratégiai fejlődését

 

Az Antalis Hungary Kft. értékesítői hálózatával Magyarország teljes üzleti lefedettségét biztosítja. Az ügyfeleink határozzák meg a céljainkat és a stratégiánkat: célunk, hogy azt kínáljuk nekik, amire szükségük van, ott és akkor, amikor szeretnék, gyorsan, megbízhatóan és odafigyeléssel. Ügyfeleink számára képesek vagyunk a papír, vizuális kommunikáció és csomagolóipar területén segítséget és szakértelmet nyújtani, akármire is van szükségük. Munkatársaink szorosan együttműködnek az ügyfeleinkkel, hogy előmozdítsák az üzleti sikereiket teljes megelégedésükre.

A rugalmas és jól irányítható logisztikai infrastruktúránk garantálja, hogy a megrendelés napján, akár 12 órán belül kiszállítsuk az anyagokat szükség esetén, egyéb területekre pedig 24 órán belül. Mindezt az 5500 m2-es modern logisztikai központunk biztosítja.

Az Antalis Hungary Kft. elkötelezett abban, hogy mind alkalmazottai, mind pedig piaci partnerei felé tudatosítsa a magas minőségű szolgáltatás nyújtásának, valamint a környezetközpontú gondolkodásmód folyamatos fejlesztésének szükségességét. Az Antalis Hungary Kft. a hazai versenytársak közül egyedül rendelkezik az ISO 9001, az ISO 14001, az FSC-COC és PEFC rendszertanúsítványok mindegyikével.

Az elmúlt években cégünk jelentős eredményeket ért el, mind az értékesített mennyiségek, mind a gazdasági mutatók tekintetében. Ezeket a sikereket a RACE 2012 stratégiai programunkkal még inkább erősítettük, mellyel egy jobb, jobban teljesítő vállalatot építettünk, amivel még szilárdabban viseljük majd a piacvezető címet a papír és csomagoló piacokon. 

 

Commercial-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Nyomdai  papírok


Kartonok, kreatív papírok, önátíró papírok, öntapadó papírok, könyvpapírok, újságnyomó papírok, mázolt-, és mázolatlan papírok brosúrák, katalógusok, könyvek, grafikai és művészeti kiadványok, meghívók, magazinok, névjegykártyák stb. készítéséhez.

Tovább

 

Office-Paper-Buyer_ProfilePage_185x114.jpg

Irodai  és digitális papírok


Fehér, színes, famentes papírok teljes körű irodai felhasználáshoz, valamint mázolatlan és mázolt digitális papírok, digitális öntapadók, digitális kreatív papírok, borítékok, iratrendezési termékek.

 

Tovább
ProductPush_Tapes_156x93_resize.png

Csomagolás 


Papírok, kartonok, párnázó- és térkitöltő anyagok, dobozok, ragasztószalagok, csomagküldő anyagok, sztreccsfóliák, kötöző- és pántoló anyagok, tasakok és zsákok, csomagológépek, egyedi és testre szabott csomagolási megoldások széles választéka.
 

Tovább
Sign-and-Display-Manufacturer_ProfilePage_185x114.jpg

Vizuális  kommunikációs anyagok

 

Nagyformátumú digitális nyomtatáshoz használatos nyomathordozók különféle alkalmazásokhoz, legyen az CAD-tervrajznyomtatás, POS vagy POP, fotóreprodukció, kül- és beltéri reklám, járműdekoráció. Számtalan típusú tekercses és táblás kiszerelésű nyomathordozót kínálunk vizes, szerves oldószeres, valamint UV-száradású festékekkel történő nyomtatáshoz és termoszublimációs technológiákhoz.

Tovább

 

paperman