A cégünkről

Bis_About_US_Governance_259x194.jpg

Antalis  Hungary

Cégünk 1997 óta van jelen Magyarországon. 2007. október 31-től tagjai vagyunk a francia Sequana Capitalnak, amely 3,1 milliárd eurós árbevétellel (2016) rendelkezik. 100%-os tulajdonú leányvállalata, az Antalis csoport, Európa vezető papír- és csomagolóipari vállalata. A cégcsoport új szlogenje – „ Just ask Antalis”- „Kérdezze az Antalist!” jól kifejezi a vállalat tudatos piaci jelenlétét. Mára már több mint 127.000 ügyfél támaszkodik a cégcsoportra 43 országban, legyen szó kis nyomdákról, nagy autóipari cégekről, kommunikációs ügynökségekről, kiadókról, viszonteladókról vagy design stúdiókról.

 

Az Antalis Hungary Kft. értékesítői hálózatával Magyarország teljes üzleti lefedettségét biztosítja. Az ügyfeleink határozzák meg a céljainkat és a stratégiánkat: célunk, hogy azt kínáljuk nekik, amire szükségük van, ott és akkor, amikor szeretnék, gyorsan, megbízhatóan és odafigyeléssel. Ügyfeleink számára képesek vagyunk a papír, vizuális kommunikáció és csomagolóipar területén segítséget és szakértelmet nyújtani, akármire is van szükségük. Munkatársaink szorosan együttműködnek az ügyfeleinkkel, hogy előmozdítsák az üzleti sikereiket teljes megelégedésükre.

A rugalmas és jól irányítható logisztikai infrastruktúránk garantálja, hogy a megrendelés napján, akár 12 órán belül kiszállítsuk az anyagokat szükség esetén, egyéb területekre pedig 24 órán belül. Mindezt az 5500 m2-es modern logisztikai központunk biztosítja.

Az Antalis Hungary Kft. elkötelezett abban, hogy mind alkalmazottai, mind pedig piaci partnerei felé tudatosítsa a magas minőségű szolgáltatás nyújtásának, valamint a környezetközpontú gondolkodásmód folyamatos fejlesztésének szükségességét. Az Antalis Hungary Kft. a hazai versenytársak közül egyedül rendelkezik az ISO 9001, az ISO 14001, az FSC-COC és PEFC rendszertanúsítványok mindegyikével.

Az elmúlt években cégünk jelentős eredményeket ért el, mind az értékesített mennyiségek, mind a gazdasági mutatók tekintetében. Ezeket a sikereket a RACE 2012 stratégiai programunkkal még inkább erősítettük, mellyel egy jobb, jobban teljesítő vállalatot építettünk, amivel még szilárdabban viseljük majd a piacvezető címet a papír és csomagoló piacokon. 

Az Antalis Hungary Kft. üzleti területei:

Commercial-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Nyomdai  papírok


Kartonok, kreatív papírok, önátíró papírok, öntapadó papírok, könyvpapírok, újságnyomó papírok, mázolt-, és mázolatlan papírok brosúrák, katalógusok, könyvek, grafikai és művészeti kiadványok, meghívók, magazinok, névjegykártyák stb. készítéséhez.

Tovább

 

Office-Paper-Buyer_ProfilePage_185x114.jpg

Irodai  és digitális papírok


Fehér, színes, famentes papírok teljes körű irodai felhasználáshoz, valamint mázolatlan és mázolt digitális papírok, digitális öntapadók, digitális kreatív papírok, borítékok, iratrendezési termékek.

 

Tovább
ProductPush_Tapes_156x93_resize.png

Csomagolás 


Papírok, kartonok, párnázó- és térkitöltő anyagok, dobozok, ragasztószalagok, csomagküldő anyagok, sztreccsfóliák, kötöző- és pántoló anyagok, tasakok és zsákok, csomagológépek, egyedi és testre szabott csomagolási megoldások széles választéka.
 

Tovább
Sign-and-Display-Manufacturer_ProfilePage_185x114.jpg

Vizuális  kommunikációs anyagok

 

Nagyformátumú digitális nyomtatáshoz használatos nyomathordozók különféle alkalmazásokhoz, legyen az CAD-tervrajznyomtatás, POS vagy POP, fotóreprodukció, kül- és beltéri reklám, járműdekoráció. Számtalan típusú tekercses és táblás kiszerelésű nyomathordozót kínálunk vizes, szerves oldószeres, valamint UV-száradású festékekkel történő nyomtatáshoz és termoszublimációs technológiákhoz.

Tovább