Hírek

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató

2020/03/20

A koronavírus (COVID-19) tovább terjed világszerte, ezért az Antalis - a folyamatos üzletmenet fenntartása mellett - átfogó intézkedéseket hozott munkatársai és ügyfelei védelme érdekében. 

Mindannyiunk egészsége és biztonsága elsődleges számunkra, így minden helyszínen az adott ország hatósági előírásai szerint naponta frissítjük szervezeti folyamatainkat. 

A mai nappal: 

-        Az összes ügyfélszolgálati központunk működik. Ügyfeleink folyamatos kiszolgálása érdekében számos országban bevzettük a távmunkát.

-        Szállítóinkkal szorosan együttműködve biztosítjuk termékeink biztonságos beszerzését. Jelenleg beszállítóink többsége továbbra is gyártja és szállítja termékeit, a szigorú határellenőrzések és utazási korlátozások miatt esetenként kisebb késésekkel. 

-        Az összes raktárunk a szokásos rend szerint, munkatársaink, partnereink és ügyfeleink egészségének védelme érdekében szigorú higiénés szabályokat betartva működik.

Honlapunkon továbbra is korlátozás nélkül elérhető teljes termékválasztékunk és minden szolgáltatásunk. 

Biztosítjuk Önöket arról, hogy egységesek vagyunk abban, hogy igényeiket továbbra is kiszolgáljuk, ebben a szokatlan helyzetben is.  

Az Antalis minden dolgozója nevében a legjobbakat kívánjuk.