Hírek

LovePaper.org & Antalis közös szeretete a papír iránt

2021/02/04

A Valentin nap az évben csodálatos idő arra, hogy megünnepeljük a papír iránti szeretetünket. Ami végül beépül mindennapi életünk aspektusainkba.

A papír 2000 éve alapvető kommunikációs eszköz. Még a mai digitális világban is a papír az elsődleges formátum a könyvek, magazinok és újságok olvasói számára, és a márkatulajdonosok jobb, minőségi módon kommunikálhatnak termékeikről és szolgáltatásaikról.

A Love Paper egy kampány, amelyet a Two Sides  érdekképviseleti csoport vezetett, és tájékoztatja a fogyasztókat a nyomtatással, a papírral és a csomagolással kapcsolatos pozitív történetekről. Antalis büszke arra, hogy a Two Sides támogató tagja sok éve.

Mindeketten mindent szeretünk a papírról, környezeti adatoktól a mentális jólét, a tanulás és a kreativitás fokozásának képességéig. Valójában nincs sok olyan ipar, amely valóban fenntarthatóvá válhat. A papíripar azonban ezek közé tartozik.

A PAPÍR SZERETI A FÁKAT

Az európai erdők, amelyek fát szolgáltatnak a papírgyártáshoz, naponta több mint 1500 futballpályával nőttek!!
PAPÍR TELJESÍTMÉNY

A papír és a papírcsomagolás előállításához felhasznált energia 60% -a megújuló forrásokból származik.
PAPÍR FORRADALOM

A papír és a papírcsomagolás 72% -át  újra feldolgozzák új termékké; az egyik legmagasabb újrafeldolgozási arány Európában.FENNTARTHATÓSÁGI TÖRTÉNETÜNK

Biztosítani akarjuk, hogy a nyomtatás és a papír továbbra is az egyik leghatékonyabb és fenntarthatóbb kommunikációs forma, valamint a csomagolás és a védelem előnyös és fenntartható módja az elkövetkező generációk számára.

A weboldal (lovepaper.org) ismerteti a fenntartható erdőgazdálkodás tényeit, a papír természetes és megújuló anyagokból történő elkészítését, magas újrahasznosítási aránya, valamint számos szórakoztató tevékenység a papírral és kártyával a családok számára, hogy kiszakadjanak a digitális világból.

A SZERETETT PAPÍR LOGÓJA

A logót a kiadók használják nyomtatott könyveiken, folyóirataikon és újságaikon, valamint a márkák papír alapú kommunikációjukon és csomagolásukon, hogy elmagyarázzák választásaik fenntartható jellegét.

Az Antalisnál úgy döntöttünk, hogy összefogunk papírművészekkel a  www.pa-paperart.com -tól, hogy egy doboz készüljön a LovePaper szívéből, amely az Antalis kínálatában található válogatott remek kreatív papírokból készül.
 

products4.jpg


HOGY LEHET BEKAPCSOLÓDNI

A nyomdászoknak, a kiadóknak és bárkinek, aki részt vesz a nyomtatás létrehozásában, részt kell vennie, és a Love Paper emblémát saját kommunikációjukban használniuk kell, hogy elősegítsék e létfontosságú üzenet terjesztését. További információ a kampányról:

 
  Látogasson el a honlapra… www.lovepaper.org vagy lépjen kapcsolatba e-mailben info@lovepaper.org

  Csatlakozzon ... a papírrajongók növekvő közösségéhez, regisztráljon
The Paper Chain blog

 
  Ossza meg történetét a közösségi médiában. 


SZERETET MEGOSZTÁSA... FEDEZZE FEL ANIMÁLT VIDEÓINKAT!
 


 


 

 

paperman