Hírek

Nautilus forgalmazásának megkezdése

2019/06/03

Az Antalis és a Mondi bejelentette a pan-EMEA forgalmazási megállapodást a Mondi NAUTILUS® papírválasztékára.

Az Antalis elkezdte forgalmazni a Mondi NAUTILUS® papírválasztékát íves kiszerelésben, hogy választ kínáljon a prémium újrahasznosított mázolatlan papírok iránti növekvő igényre.  A Mondi NAUTILUS® mázolatlan papírválasztéka 100%-ban használat után visszagyűjtött újrahasznosított papírból készül. A papír megfelel a legmagasabb fenntarthatósági követelményeknek, valamint FSC™ és EU Ecolabel tanúsított. 

A NAUTILUS® Classic egy 100%-ban újrahasznosított, Blue Angel tanúsított, mázolatlan papír természetes árnyalattal a hiteles újrahasznosított megjelenés érdekében (CIE 112).

A márka prémium minőségű papírt biztosít a csökkent porképződéshez és az optimális nyomtatáshoz.

  • Alkalmas fekete-fehér és színes alkalmazáshoz.
  • Tesztelt: Xerox, Canon, Konica Minolta, Ricoh, Kodak

 

              Nautilus_news.jpg           Nautilus_classic.jpg

 

 

Egy új választék, mely kielégíti az újrahasznosított termékek iránti növekvő igényt

Az elmúlt két évben rohamosan nőtt az újrahasznosított papírok iránti igény. Ezt a keresletet elsősorban a márka tulajdonosok generálták, akik igyekeznek elősegíteni a természeti források hatékonyabb felhasználását és a fenntartható gazdaságot. Az újrahasznosított papírok jól illeszkednek a világszerte növekvő 3R (Re-duce, Re-use, Re-cycle) kezdeményezéshez.

« Nagyon elégedettek vagyunk ezzel az új forgalmazási megállapodással. Az Arjowiggins Graphics újrahasznosított papírválasztékának megszűnésével keresnünk kellett egy alternatív megoldást vevőink számára. Hisszük, hogy a Mondi rendelkezik a megfelelő termékkel és szolgáltatással, hogy piacvezető legyen az újrahasznosított mázolatlan papírok szegmensében. Biztosak vagyunk benne, hogy a NAUTILUS®-szal az újrahasznosított papírok használatának előnyeit tudjuk támogatni. » mondta Xavier Jouvet, az Antalis International csoport marketing & beszerzési igazgatója.

« Az Antalis globális jelenléte és erős kapcsolata az ügynökségekkel és márka tulajdonosokkal segíteni fogja a NAUTILUS® gyors adoptálását. Szoros együttműködéssel még jobban tudjuk növelni az újrahasznosított papírok piacát. » kommentálta Johannes Klumpp, a Mondi csoport marketing & értékesítési igazgatója.