Hírek

Sajtóközlemény

2021/01/20

Az Antalis útjára bocsátja a fenntarthatóbb vizuális kommunikációs ipar érdekében kialakított kezdeményezését

 

A vizuális kommunikációs ipar európai piacvezetőjeként az Antalis elkötelezett az iránt, hogy ügyfelei fenntartható módon készült jelző és display termékeket alkalmazzanak

Az alternatív megoldások és újrahasznosítható anyagok iránti megnövekedett keresletre adott válaszként az Antalis globális kezdeményezést indít a fenntarthatóbb vizuális kommunikáció érdekében.

 

Információ és innováció a fenntartható vizuális kommunikációért

A 25 alatt megháromszorozódott globális műanyagtermelésre adott legkézzelfoghatóbb válasz az, hogy számos országban megtiltották az egyszer használatos műanyagtermékek használatát (Franciaországban 2020. január 1-től)

A vizuális kommunikációs szektor, mely a világ műanyagtermelésének 1%-át használja fel, aktív szerepet játszik a fenntarthatóbb anyagok felhasználásának elősegítésében.

A vizuális kommunikációs anyagok európai piacvezetőjeként az Antalis kiemelt helyzetben tehet a változásért. A környezetbarát jelzésekre és displayekre való áttéréssel ösztönözzük a fenntartható gyakorlatok elterjedését, valamint olyan kereteket hozunk létre, mely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy széles eszköztárral, hatékonyabban készüljenek a jövőre.

 

A Green Star System™: Bizonyított értékelőrendszer, mely ügyfeleinknek segítséget nyújt a fenntartható megoldások kiválasztásában

Az Antalis Papírüzletágában már sikeresen bevezetett, 80%-ban 3 vagy több csillagot elérő termékek alapján a Green Star System™ hatékony és objektív rendszerét az Antalis ma már a Vizuális Kommunikációs termékekre is alkalmazza.

Az új vizuális kommunikációs Green Star System™ figyelembe veszi az olyan alapvető fontosságú tényezőket, mint a felhasznált alapanyag típusát és a késztermék újrahasznosíthatóságát, melyet 0-tól 5-ig terjedő skálán, csillaggal jelöl.

Az értékelőrendszer lehetővé teszi az Antalis ügyfelei számára, hogy megfelelő módon tájékozódjanak a különböző anyagkínálatok és a rengeteg környezetbarát címkefajta között. A szolgáltatással az Antalis célja az, hogy információkat nyújtson, és kiszélesítse ügyfelei választási lehetőségeit azáltal, hogy közzé teszi a szükséges adatokat, valamint jobb és magasabb szintű fenntartható megoldásokat kínáljon tevékenységük során.

A Green Star System és elkötelezett fenntarthatósági szakértőink segítségével végig kísérjük ügyfeleinket a fenntarthatóbb megoldások megtalálásában. Az Antalis Communcations célja az, hogy 2030-ra értékesített termékeink legalább 75%-a 2 vagy több csillaggal rendelkezzen.

Emellet az Antalis elkötelezett aziránt, hogy minden környezetbarát, 3-5 csillaggal rendelkező terméke elérhető legyen az érdekeltségi körébe tartozó 28 országban, és így globális értelemben is alternatívát nyújtson a PVC és egyéb kompozit anyagok tekintetében.

A VizKom Green Star Systemrendszerrel, lehetővé válik a különböző műanyagtartalmú anyagok és környezetbarát címkék közötti felelős választás.” erősítette meg Xavier Jouvet, Group Marketing & Beszerzési Igazgató, Antalis International (vagy helyi kapcsolat). “Ügyfeleink bizalmát növeljük azzal, hogy termékinformációinkat átláthatóvá tesszük, így lehetővé téve, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő döntéseket hozzák”

A kibővített DISPA® választék a PVC hab kartonok fenntartható alternatívája, mely Green Star System™ rendszerben 4 csillaggal rendelkezik

A Green Star System™ által kínált alternatívák egy példájaként az Antalis szintén ma jelenti be, hogy megkezdi a környezetbarát kartonok, 3A kompozitokkal kibővített DISPA® választékának értékesítését. Ezek a teremékek alternatívát kínálnak a bel- és kültéri jelzések és displayek anyagaként gyakran használt PVC hab kartonok helyett.

A Green Star System™ 4 csillagával, számos alkalmazásra használható széles választékával a DISPA® termékválaszték a PVC hab kartonok tökéletes alternatívája, mivel könnyebb, és újrahaszosítható és tanúsított alapanyagokból készül. Könnyen és gazdaságosan újrahasznosítható.

 

Az Antalis kezdeményezéséről és a Vizuális Kommunikáció System™ rendszerével kapcsolatos további információkért kattintson: ide

 

paperman