Sajtóközlemény

2021/01/20

A Coala Coversafe™, az Antalis antimikrobiális fóliája hatékony a Covid-19 megbetegedéseket okozó SARS-CoV-2vírus ellen.

A Pylote antimokrobiális technológiája az aktiválást követő egy óra múlva 96%-os hatékonyságot ér el

Az Antalis Európa vezető kereskedője a vizuális a kommunikációs megoldások terén bejelenti, hogy átlátszó antimikrobiális fóliája, a Coala Coversafe™ hatékony a Covid-19 megbetegedéseket okozó SARS-CoV 2 ellen.

A Limoges Egyetem virológiai tanszékén a Pylote technológiával aktivált Coala Coversafe™ öntapadó fóliákat hasonlítottak össze hasonló, a technológiát nélkülöző kontrollfelületekkel, extrém alkalmazási körülmények között (zsír, szándékos szennyezettség). Az eredmények: a SARS-CoV 2 BASA vírusvariánssal érintkező Coala Coversafefólia 1,42 vírusfertőzés csökkenést mutatott egy óra múlva, ami 96%-os hatékonyságot jelez, 10 napon át.

„A folyamatos egészségügyi krízis közepette örömmel tölt el bennünket, hogy a teszteredmények bizonyítják a Coala Coversafe™ hatékonyságát a Covid-19-ért felelős mikroorganizmus és egyéb mikróbák ellen. Az innováció lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink részére olyan megoldást kínáljunk, mely segítségével az üzletmenetre koncentrálhatnak, tökéletesen biztonságos környezetben.” (Antalis helyi kapcsolat)

A fólia két formátumban kapható: széles felületekhez tekercsekben és vágott formában ajtókilincsekhez. A Coala Coversafe™ minden igényt kielégít.

A természetes antibikrobiális technológiát (az ásványi kerámia mikrogömbök integrálásával) a Pylote fejlesztette ki. A technológiát alkalmazó Coala Coversafe™ termék gyártója a Gergonne Industrie.

További információért kattintson: ide

paperman