Hírek

Antalis presents the new Coala swatch Book!

40 éves a Data Copy!

2023/01/10

2023-ban a Data Copy® irodai papírmárka a 40. évfordulójának fennállását ünnepli! Ön mellett áll és minőségi irodai papírt kínál kiemelkedő érintési élménnyel. Mindenki szereti a kerek számokat és mi lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint egy különleges kampány elindítása egy ilyen évforduló alkalmából?

A Data Copy® ikonikus papírmárka négy évtizede épített ki megbízható kapcsolatot vásárlóival több, mint 15 országban.
 

Data-copy-40y-news-banner.jpg

 

Webshop Data Copy

Data Copy®, 40 év partnerség

1983-as megalakulása óta a Data Copy® megkülönböztetett hírnevet és elismerést szerzett a piacon. A Data Copy® megkönnyítette a mindennapi életet a munkahelyen. A márka mindig örömteli környezetet és könnyű használhatóságot kínált az üzleti ügyfeleknek és a végfelhasználóknak, akik mindig egyedi elvásárokkal rendelkeztek.

A márka célja, hogy ügyfelei számára a legjobb élményt nyújtsa azáltal, hogy kiváló minőségű papírt kínál, amely sokoldalú, praktikus és könnyen használható, továbbá minden típusú nyomtatóberendezéshez alkalmas. Törődik az emberekkel és a bolygóval. Ennek a történetnek és a partnerségnek a tiszteletére a Data Copy® márka új kampányt indít a fennállásának 40. évfordulója alkalmából.

 

Siker az erős alapértékeknek és az innovációnak köszönhetően

 
A Data Copy®-t egyetlen cél vezérelte: elkötelezettség és vevői elégedettség. Négy alapérték segít céljaink elérésében:
Alapanyagtól a partnerig. A Data Copy® az Ön megbízható partnere a prémium papírminőség terén; büszkék vagyunk arra, hogy a piac legjobbjai közé tartozunk és minden nyomattal a legjobb élményt kínáljuk.

1pt-blue-1.jpg
Kompromisszumok nélküli multifunkcionalitás. Prémium irodai papírnak lenni különleges képességet igényel, ezért a Data Copy® már 40 éve folyamatosan újít. Színes és fekete-fehér nyomtatásra is alkalmas, új ColorLok® tanúsítvánnyal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik tintasugaras és lézeres berendezésekhez egyaránt.
colorlok-logo-mi2-(1).jpg
 
Páratlan nyugalom. Néhány gramm könnyedség mindent megváltoztathat: a Data Copy® széles választékot kínál, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a nyomtatás. A papírmérettől függetlenül a Data Copy® ugyanazt a professzionális minőséget nyújtja folyamatosan.
Ramette.jpg
 
A fenntarthatóság határozza meg mindennapjainkat. A Data Copy® nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és arra, hogy Ön is bekapcsolódjon ebbe. A környezettudatos Data Copy® termékcsalád FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező papírokat kínál, amelyek a fenntartható gazdálkodásért európai ökocímkét (Eu Ecolabel) kaptak. Ráadásul az 1% for the Planet tagjaként a Data Copy® éves bevételének 1%-át környezetvédelmi egyesületeknek ajánlja fel.
 
A Data Copy® magas fehérségű és sima felületű irodai papírok sorozata, A5, A4 és A3 formátumban 75-től 120 g/m2-ig (80 gr/m2 tömegben, A4 méretben standard termék, ettől eltérően kérjen egyedi ajánlatot).
 
paperman