Hírek

Antalis Prémium Kreatív Papír felvásárlás

2022/11/14

Sajtóközlemény

Boulogne-Billancourt, 2022. November 4.

 

Antalis Prémium Kreatív Papír

Az Antalis örömmel jelenti be, hogy idén szeptemberben felvásárolta többek között a Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Pop’Set és Rives márkákat eddigi tulajdonosától, az Arjowiggins Scotland Limited-től.  

Az Olin márkával együtt a felvásárlás mutatja az Antalis elkötelezettségét, hogy továbbra is vonzó prémium kreatív papírkínálatot nyújtson a vásárlók, nyomdák, márkatulajdonosok és kreatív ügynökségek számára.

„Örülünk, hogy hosszú távú jövőt biztosíthatunk ezeknek az ikonikus márkáknak”, nyilatkozta Xavier Jouvet az Antalis Group papír és vizuális kommunikációs üzletág igazgatója. „ Legjobb szállítóinkkal közösen már most dolgozunk azon, hogy újra piacra dobjuk ezeket a termékeket, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre és a szolgáltatás színvonalára. Közben a márkák megmaradó késztermékeinek túlnyomó többségét is felvásároltuk. Ez a megemelkedett kínálat lehetővé teszi számunkra, hogy szinte minden vásárlói igényt kielégítsünk a következő hónapokban, a 2023 első negyedévében tervezett új beszerzésekig. Azokban az országokban, ahol az Antalis vagy az egyéb KPP Csoport kereskedők nincsenek jelen, a terveink szerint a terjesztői partnerhálózatunkon keresztül biztosítjuk e márkák elérhetőségét”, - tette hozzá.

Alistair McAlinden, az Interpath Advisory cég által kinevezett közös ügyvezető hozzátette: „Örülünk, hogy megkötöttük ezt a tranzakciót, mely biztosítja ezen kreatív papír portfólió jövőjét.

 

Az Antalisról

 

Az Antalis a Kokusai Pulp & Paper group tagja, amely a papírok, a csomagolás és a vizuális kommunikáció területén világszerte vezető szerepet tölt be. Székhelye Japánban található, a Tokiói Tőzsdén jegyzett (ISIN JP3293350009) vállalat 545 milliárd JPY 2021-es árbevétellel (kb. 4,2 milliárd EUR). Európában és Latin-Amerikában az Antalis vezető B2B papír és ipari csomagolóanyag-kereskedő, és második a vizuáliskommunikációs anyagok értékesítésében. A párizsi székhelyű Antalis 30 országban van jelen több mint 100.000 ügyfelet szolgál ki 3.800 munkatársa segítségével és korszakalkotó online megoldásaival. 93 kereskedelmi központunk világszínvonalú szolgáltatást nyújt a környezeti felelősségvállalásra fókuszálva.

 

 

Tudjon meg többet:  www.antalis.com, kövessen a  LinkedIn, Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest  vagy YouTube felületeken!

 

További információk:

Xavier Jouvet, Papers & Visual Communication Business Director


Antalis

S.A.S. au capital de 70 500 058 Euros – 410 336 069 RCS Nanterre

8, rue de Seine – 92100 Boulogne-Billancourt

France Tel +33 (0)1 58 04 21 00

Sajtóközlemény letöltése

paperman