Stratégiai kezdeményezések

 • Antalis Creative Power

  Szerteágazó tevékenységű papírkereskedőként célunk, hogy Önnek, mint grafikusnak, kommunikációs és marketing szakértőnek, végfelhasználónak és nyomdásznak a kreatív papírok gazdag választékát kínáljuk.
  Ha kreatív papírt választ a hagyományos mázolt vagy mázolatlan papírok helyett, elképzelése valósághűbbé, üzenete hatásosabbá válhat, és valódi hozzáadott értékkel ruházhatja fel alkalmazásait. Ezért indítjuk el kezdeményezésünket, az Antalis Creative Power-t. A kezdeményezés során ötvözzük hatalmas termékválasztékunkat a kapcsolódó szolgáltatásokkal, hogy segítséget nyújtsunk Önnek a megfelelő kreatív papír kiválasztásában. Így Ön képes lesz arra, hogy befolyásolja, megragadja, hatása alá vonja közönségét… Röviden: adjon plusz erőt ötletei és elképzelései számára. 

  Tanácsra vagy mintára van szüksége?

 

 
  brainstores-160x119.jpg  
 

Creative_Power_89x57.pngpapírok- A színek eredete

Amióta az emberiség 40 000 évvel ezelőtt eldöntötte, hogy agyagport, faszenet és krétát használ, hogy a barlangok falain állatokat jelenítsen meg, a színek mindig is különleges, szimbolikus és technológiai értékkel bírtak. Ismereteink szerint a vörös az első, ember által használt színes pigment. Ez az agyagpor, természetes formában hematittal színezve máig használatos. Ez az első vörösárnyalat, amit világszerte használtak a különböző kultúrák. Valószínűleg az egyik legelterjedtebb a cinóbervörös, melyet a higanyból nyert cinóberről neveztek el. A cinóbervörös használata a ie 5000-re nyúlik vissza, Kínába, Spanyolországba és Törökországba, majd később használták az olmékok, a maják és a rómaiak is. Egy másik példa a tirián lila, melyet ritkasága miatt a görög és római nemesség használt: a lila színt kézzel vonták ki a tengeri csigákból, egyenként alig több mint egy grammnyi tiszta festéket nyerve.Az igazi kémiai színforradalom ideje azonban később érkezett el: az alizarinnal, mely az első teljes mértékben szintetizált szín volt.

Kattintson ide és tekintse meg a színek eredetéről szóló tanulmányt és az Antalis termékkínálatát!

Tovább
 •  

  Creative_Power_89x57.pngpapírok

  Több száz terméket kínálunk Önnek tehetsége bemutatásához, többek között olyan termékeketl, mint a Conqueror, KeayKolourPop’set, Rives, és a többféle érzéket stimuláló Curious collection. A Curious Collection választék legújabb tagja a Curious Matter, melynek a homokot a selyemmel ötvöző felülete izgató érzést kelt. A Curious Matter megtestesíti az Antalis törekvését, hogy folyamatosan megújuljon, és mindig modern hordozókat állítson elő. A kreatív papírok többsége digitális nyomdagépekhez is használható. A divatos, metál és áttetsző színek, modern anyagok és szokatlan felületek tömege segít Önnek abban, hogy bármilyen kommunikációs feladathoz megtalálja a legmegfelelőbb kreatív megoldást. 

  Tovább
 •  

  Creative_Power_89x57.pngalkalmazások


  A kreatív papírok tökéletes alapot nyújtanak szitanyomáshoz, prégeléshez, homorú nyomáshoz, dombornyomáshoz és fóliázáshoz, valamint hajtogatáshoz, ricceléshez, lézeres vágáshoz és lamináláshoz, a látványos alkalmazások készítéséhez. A számos újszerű technológia, mint a szelektív vagy emelt lakkozás, a fehér festék és a spot színek elterjedése ma még inkább képesek felerősíteni e gyönyörű papírok hatását és hozzáadott értékét. A digitális nyomtatás is lehetőséget teremt különböző adatok felhasználására, így a személyre szabott nyomtatással még hatékonyabban érhető el a célközönség. Ezek a hordozók nélkülözhetetlenek az olyan szektorokban, mint a divat, a vendéglátás, a kiemelt ügyfél-finanszírozás és számos szakértői szolgáltatás (ügyvédek, építészek…) Az olyan jól ismert márkák, mint a Lancel, Pierre Hermé, Hôtel de Crillon is az Antalis kreatív papírjait használva tartják vezető piaci pozícióikat. Azok az iparágak, ahol nem használnak kreatív papírokat mindennapi kommunikációjukhoz, a papír lenyűgöző hatását kiemelt események, fontos ügyféllevelezések vagy karácsonyi üdvözletek alkalmával tapasztalhatják meg. 

  Tovább
 •  

  Creative_Power_89x57.pngszakértelem


  Segítségül és annak érdekében, hogy a kreatív papírok széles választékát és a szerteágazó felhasználási lehetőségeket megismerje, kérjen bizalommal személyes találkozót az Antalis szakértőitől. Magasan képzett papírtanácsadóink bemutatják Önnek a legfrissebb újításokat és elkészült munkákat, hogy segítsenek Önnek kreatív projektjei megvalósításában. 

 •  

  Creative_Power_89x57.pngminták


  Hogyan lépjünk tovább a mintától a nyomtatásig? Az Antalis mintákkal és mintakönyvekkel segít Önnek abban, hogy ötleteit kipróbálhassa, és láthassa, érezhesse a papírt, mielőtt végső döntést hozna. 

 •  

  Creative_Power_89x57.pngesemények


  Az Antalis személyre szabott napokat szervez Önnek, ahol tájékozódhat a legfrissebb hírekről és megismerheti műszaki szakértelmünket. Így lépést tud tartani versenytársaival is. 

paperman