Stratégiai kezdeményezések

Logo_D2B_259x194.jpg

Digitálist  az üzleti világba

A digitális nyomtatás forradalmasítja a nyomtatás világát. Az Antalis „digitálist az üzleti világba” (digital to business, d2b) kezdeményezésével olyan ügyfelek támogatását célozza meg, akik szembesülnek az örökké változó piac kihívásaival. Segítünk abban, hogy kihasználják az ipari fejlesztések előnyeit, és megragadják a felmerülő üzleti lehetőségeket.

A digitális nyomtatás ma már a teljes európai nyomdai piac bevételének 15%-át fedi le (forrás: Pira). A piackutatások azt is alátámasztják, hogy ez a piaci rész folyamatosan nőni fog a következő években, és 2018-ra 30% fölé emelkedik.

Hogyan támogatja az Antalis az ügyfeleit?

Az Antalis digitális nyomdák, kommunikációs ügynökségek, hirdetők, kiadók, papír- és digitális eszközgyártók, házi digitális nyomdák és másolószalonok hálózatát hozza létre szakértelem- és tapasztalatcsere, valamint a legjobb gyakorlatok megosztása céljából az érintettek között.

A d2b kezdeményezés három célja

 

1 - ADNI
megfelelő termékajánlatot kis és nagyformátumú digitális nyomtatáshoz.

img3 

Szerezze be a megfelelő hordozót digitális nyomdagépéhez! Itt megtalálja a hagyományos mázolt és mázolatlan papírokat, melyek teljes mértékben kompatibilisek az Ön digitális nyomdagépével és az ÚJSZERŰ ANYAGOKKAL is (szintetikus, mágneses papír, öntapadók…), melyek ÉRTÉKET adnak nyomtatott kommunikációjához. Kérje az Antalis d2b mintakönyvét: a digitális hordozók nyomdászbibliáját!

 

2 - MEGOSZTANI
a tapasztalatokat és a legjobb gyakorlatokat a digitális nyomtatás legfontosabb szereplői között.

Ossza meg tapasztalatát és a legjobb gyakorlatokat: az Antalis d2b eseményei (rendszeres események Európa-szerte) összegyűjtik a hirdetőket, kiadókat, nyomdászokat, digitális eszközgyártókat…és nagyszerű helyszínt kínálnak arra, hogy információt szerezzünk az új hordozókról (szintetikus, mágneses hordozók…) valamint az új műszaki lehetőségekről (fehér festék, térhatású festék, texturált hatások…).

 

3 - TERJESZTENI
a kommunikációs ügynökségek, tervezők, márkatulajdonosok számára a digitális nyomtatás által nyújtotta lehetőségeket.

img3 

Az Antalis papírtanácsadó csapatai új nyomdai anyagok, műszaki fejlesztések és új típusú alkalmazások (például személyre szabottság, azonnali nyomtatás és többmédiumos marketing kampányok) segítségével Európa összes országában hirdetik a digitális nyomtatás által adott plusz értékeket.

 • LEGFRISSEBB HÍREK

  Az Inkjet kétségkívül a jövő technológiája, magasabb minőséggel és íves alkalmazásokkal. Három kiállító is bemutatta legújabb fejlesztését az íves inkjet nyomtatás területén: a Xerox® Brenva™ HD, az Océ VarioPrint i300 és a Fujifilm Jet Press 720 a toneres nyomdagépeknél nagyobb mennyiségű alkalmazásokra lett kifejlesztve, ugyanolyan formátumokhoz. Az elektronikus fotózás terén a digitális előretörés szembetűnő volt: a lakkok, fóliák, az online és offline megoldások egyaránt növelik a nyomtatott dokumentumok értékét. És természetesen nagy tömegeket vonzott Benny Landa is.

  További információ
 • IPARÁGI JELENTÉS

  Az InfoSource nemrég tette közzé Nyomdaipari Jelentését, melyben részletes elemzést ad az F&F és színes, méretre vágott (CS) valamint az íves (CF) nyomdai és digitális nyomdai piac helyzetéről Európában.

  További információ
 • FÓKUSZBAN A TECHNOLÓGIA

  Ez a rész a DRUPA 2012-n bemutatott új digitális nyomdagépeket, jellemzőiket és a kapcsolódó papírkérdéseket mutatja be.

  További információ
 • AZ ÖN D2B PROFILJA

  Szeretne csatlakozni az Antalis d2b hálózatához, és felfedezni új üzleti lehetőségeket? Csak csatlakozzon a d2b hálózathoz.

  További információ
paperman