Az Ön profilja

d2b-inhouse_259x194.jpg

Vállalatánál  belső digitális gyártórészleg működik

… és szeretné a lehető legjobb szolgáltatásokat kínálni a többi részleg számára azáltal, hogy többféle papírt használ, és rövid határidős nyomtatási feladatokat vállal?

Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

Az Antalis d2b hálózata marketing és kommunikációs vezetők, digitális nyomdák, hirdetők és az Önéhez hasonló vállalatok hálózatát hozza létre. Ha a d2b hálózathoz csatlakozik, megoszhatja tapasztalatait és új ötletekkel gazdagodhatnak cége más részlegei is.

 • Az  Antalis digitális termékválasztékának sokszínűsége.

  Az Antalis d2b termékválasztéka mázolt, mázolatlan, kreatív papírokból és specialitásokból áll. A 4 termékkategória mindegyikébe különböző papírtípusok tartoznak, melyek lehetővé teszik a belső digitális nyomtatások számára, hogy a különféle papírokhoz hozzájussanak.

  - Mázolt papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: A Claro Gloss és Silk a legjobb famentes mázolt alternatívát kínálja a természetes tapintás és volumenitás érzetét keltő mindennapos digitális nyomdai munkákhoz.

  - Mázolatlan papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: Az Olin Smooth és Regular a HP Indigohoz ideális. Az Image Digicolor a színes lézernyomtatókhoz elkötelezett mázolatlan minőséget kínál hihetetlen fehérséggel és simasággal.

  - Arjowiggins kreatív papírok: Az Antalis az egyetlen papírkereskedő, mely az Arjowiggins kreatív papírok teljes választékát kínálja digitális alkalmazásokhoz. A portfólió prémium minőségű, különleges felületű,  fehér és színes papírok széles választékát tartalmazza , melyek teljes mértékben kompatibilisek a digitális technológiákkal.

  - Különlegességek: A Raflatac öntapadó anyagok kimagasló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Kifejezetten a nagy kapacitású, száraztoneres technológiát használó digitális nyomdagépekre fejlesztették ki.

 • Egyedi papírbeszerzés

  Az Antalis hosszú évek óta szállít papírt ofszetnyomdáknak. Ma az Antalis számára alapvető, hogy támogassa vásárlói technológiai és stratégiai fejlődését azáltal, hogy teljes körű szolgáltatás- és termékválasztékot kínál, mely tükrözi a változó környezetet.

  Hogy Ön eszközeivel a legjobb eredményt érje el és papírkészletét optimalizálhassa, az Antalis kiterjedt terméktájékoztatóval látja el, mely bemutatja a kompatibilitási/tanúsítvány információkat terméktípusonként és nyomtatási technikánként.

  Kiejezetten az Ön digitális eszközét célozza az Antalis d2b termékválasztéka , mely a termékek széles skáláját kínálja a nyomdai technológiához alkalmazkodva.

 • Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

  Az Antalis rendszeres ügyféltalálkozókat szervez minden olyan európai országban, ahol a vállalat értékesítési irodával vagy raktárral rendelkezik. Ezek az események fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a digitális piac részvevőit összehozzuk, így kapcsolatba kerüljenek az Antalis d2b (digitálist az üzleti világba) hálózatával: kommunikációs és marketing ügynökségek, vállalati és kommunikációs vezetők, digitális nyomdai gyártók, papírgyártók…

Digitális kreatív papírok

Digitális alkalmazásokhoz kifejlesztve.

AW-Creative-Digital_119x89px.png

Stílusos és különleges kreatív papírok HP Indigo és száraztoneres nyomdagépekhez.

További információ

Raflatac 

Digitális öntapadók

Brands_Raflatac_119x89.png

Speciálisan digitális technikára kifejlesztett papír és poliészter alapú öntapadó termékcsalád.
 

További információ
paperman