Az Ön profilja

Digital_Printer_Content_259x194.jpg

Ön  digitális nyomdász...

… és szeretné a legjobbat kihozni digitális nyomdagépéből azáltal, hogy növeli jövedelmezőségét, váltogatja a hordozóanyagokat és a nyomtatott alkalmazásokat, valamint növeli a különböző adatnyomtatás mennyiségét?

 

Csatlakozzon a d2b hálózathoz!

Az Antalis d2b hálózata összehozza a hirdetőket, márkatulajdonosokat, kiadókat és az Önéhez hasonló vállalkozásokat. Ha a d2b hálózathoz csatlakozik, meg tudja osztani tapasztalatát és új ötleteket kap új üzleti lehetőségeihez.

 

Az Antalis digitális termékválasztéka elkötelezett az Ön digitális nyomdagépe iránt.

Az Antalis olyan termékválasztékot alkotott, mely kifejezetten az Ön digitális nyomdai modelljére van szabva. Minden termék tanúsítvánnyal vagy megfelelőségi információval rendelkezik, melyek a gondmentes nyomtatáshoz szükségesek.

D2B tools

Az Antalis Digitálist az Üzleti világba kezdeményezése nagyszerű módja annak, hogy:

 •  bemutassa a digitális nyomtatás minőségét ügyfeleinek.
 •  bemutassa a digitális nyomtatás által lehetővé váló innovatív alkalmazásokat.
 •  használja az Antalis eszközeit a digitális termékválaszték bemutatására.
 • Digitális nyomtatási minőség

  Hogy digitális nyomdagépe a legjobb teljesítményt nyújtsa, az Antalis d2b termékválasztéka széles körű választási lehetőséget nyújt az Ön nyomdai technológiája számára (folyadéktoner vagy száraztoner).

  Az Antalis szorosan együttműködik papírgyártókkal is, hogy Önnek lehetősége legyen információkhoz jutni nyomdai folyamati optimalizálása céljából.

  Az Antalis digitális nyomdai gyártókkal is szorosan együttműködik, így rendelkezésre állnak nyomtatott minták, melyek megmutatják, mire való a speciális hatású festék, rámutathatnak az Ön nyomdagépeinek műszaki képességeire és az Antalis papírok tökéletes párosítási lehetőségeire.

 • Innovatív  Antalis alkalmazások

  A digitális nyomtatás sokkal több, mint rövid idejű nyomtatás. Az új műszaki képességek és innovatív alkalmazások izgalmas világa, melyben Ön igazi nyomdai szolgáltatóvá válik.

  Azáltal, hogy a digitális nyomtatás ökoszisztémájának minden tagjával kapcsolatban áll, az Antalis megadja Önnek a lehetőséget, hogy konkrét példákhoz jusson a többmédiás direktmarketing kampányokról, melyek befektetési megtérülése jelentősen magasabb (+34%), összehasonlítva a standard direktmarketing kampányok megtérülésével.

  A különböző adatnyomtatás- és másolás példáinak megosztásával új ötletekhez jut, melyekkel megkülönböztetheti magát versenytársaitól.

  Forrás: Infotrends

 • Az  Antalis digitális termékválasztékának sokszínűsége

  Az Antalis d2b termékválasztéka mázolt, mázolatlan, kreatív papírokból és specialitásokból áll. A 4 termékkategória mindegyikébe különböző papírtípusok tartoznak, melyek lehetővé teszik a digitális nyomdák számára, hogy a különféle papírhoz hozzájussanak.

  - Mázolt papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: A Claro Gloss és Silk a legjobb famentes mázolt alternatívát kínálja a természetes tapintás és volumenitás érzetét keltő mindennapos digitális nyomdai munkákhoz.

  - Mázolatlan papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: Az Olin Smooth és Regular a HP Indigohoz ideális. Az Image Digicolor a színes lézernyomtatókhoz elkötelezett mázolatlan minőséget kínál hihetetlen fehérséggel és simasággal.

  - Arjowiggins kreatív papírok: Az Antalis az egyetlen papírkereskedő, mely az Arjowiggins kreatív papírok teljes választékát kínálja digitális alkalmazásokhoz. A portfólió prémium minőségű, különleges felületű,  fehér és színes papírok széles választékát tartalmazza , melyek teljes mértékben kompatibilisek a digitális technológiákkal.

  - Különlegességek: A Raflatac öntapadó anyagok kimagasló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Kifejezetten a nagy kapacitású, száraztoneres technológiát használó digitális nyomdagépekre fejlesztették ki.

 • Csatlakozzon  az Antalis d2b hálózatához!

  Az Antalis rendszeres ügyféltalálkozókat szervez minden olyan európai országban, ahol a vállalat értékesítési irodával vagy raktárral rendelkezik. Ezek az események fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a digitális piac részvevőit összehozzuk, így kapcsolatba kerüljenek az Antalis d2b (digitálist az üzleti világba) hálózatával: kommunikációs és marketing ügynökségek, vállalati és kommunikációs vezetők, digitális nyomdai gyártók, papírgyártók…

Digitális kreatív papírok

Digitális alkalmazásokhoz kifejlesztve.

AW-Creative-Digital_119x89px.png

Stílusos és különleges kreatív papírok HP Indigo és száraztoneres nyomdagépekhez.

További információ

Raflatac 

Digitális öntapadók

Brands_Raflatac_119x89.png

Speciálisan digitális technikára kifejlesztett papír és poliészter alapú öntapadó termékcsalád.

További információ

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

További információ
paperman