Az Ön profilja

Corporate_Communication_Content_259x194.jpg

Ön  kommunikációs vezető

…és a direktmarketing kampányok legjobb megtérülését szeretné? Tudni szetené hogy mit hozhat az Ön vállalkozása számára egy multimédiás kampány és az milyen hatással lesz a CRM-re?

Csatlakozzon a d2b hálózatához!

Az Antalis d2b hálózata összehozza a hirdetőket, kereskedelemi és digitális nyomdákat, márkatulajdonosokat, kiadókat és az Önéhez hasonló vállalatokat. Ha a d2b hálózathoz csatlakozik, megoszthatja tapasztalatait és új ötletekhez juthat, melyek új üzleti lehetőségeket teremtenek.

 

Változatos adatnyomtatás!

A digitális nyomtatás sok értéket ad nyomtatott dokumentumaihoz. A lényeg a VÁLTOZTATHATÓ ADAT, mivel a digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy egyedi üzenetet nyomtasson (egyedi képet vagy szöveget) dokumentumonként. A változatos adatnyomtatás olyan kommunikációt tesz lehetővé, mely testreszabható. A megtérülés sokkal nagyobb a testreszabott kommunikáció esetén.

 • Ismerje meg a digitális nyomtatás által lehetővé tett inovatív alkalmazásokat!

  Az egyszerű személyre szabottságtól a többmédiumos direktmarketing kampányokig sokféle innovatív eszköz használható ma már a kommunikációs és marketingkampányok megtérülésének javításához.

  Például tudja, hogy a többmédiumos kampány, mely ötvözi a nyomtatást, emaileket, honlapokat és mobilmarketinget, 34%-kal magasabb válaszadási arányt gerjeszt, mint a standard marketingkampányok? Az ügyfélhűség erősödik, a márka imázs megerősödik és a transzformációs arány magasabb (forrás: Infortrends).

  Tudja, hogy a Digital Imaging (fényképek digitális nyomdagépen történő nyomtatása) használható B2B típusú környezetben is? A fotó gazdag tartalom marketing hatása nagyobb bevételt eredményez. (forrás: Infortrends)

  A d2b személyre szabott és innovatív kommunikációs szakértőket hoz össze, akik sikeres kampányok és alkalmazások konkrét példáit vázolják fel.

 

banner_d2b_3.jpg

Az Antalis digitálist az üzleti világba kezdeményezése nagyszerű módja annak:

 •  Megismerje a digitális nyomtatás által lehetővé tett innovatív alkalmazásokat.
 •  Megtudjon többet a személyre szabott kommunikációról a megtérülési mutatók és márkahűség tekintetében.
 •  Használja az Antalis eszközeit a szerteágazó digitális termékválaszték bemutatására.
 • Az Antalis digitális termékválasztékának sokszínűsége.

  Az Antalis d2b termékválasztéka mázolt, mázolatlan, kreatív papírokból és specialitásokból áll. A 4 termékkategória mindegyikébe különböző papírtípusok tartoznak, melyek lehetővé teszik a kommunikációs vezetők számára, hogy a különféle papírokhoz hozzájussanak.

  - Mázolt papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez:Claro Gloss és Silk  a legjobb famentes mázolt alternatívát kínálja a természetes tapintás és volumenitás érzetét keltő mindennapos digitális nyomdai munkákhoz.

  - Mázolatlan papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: Az Olin Smooth és Regular a HP Indigohoz ideális. Az Image Digicolor  a színes lézernyomtatókhoz elkötelezett mázolatlan minőséget kínál hihetetlen fehérséggel és simasággal.

  - Arjowiggins kreatív papírok: Az Antalis az egyetlen papírkereskedő, mely az Arjowiggins kreatív papírok teljes választékát kínálja digitális alkalmazásokhoz. A portfólió prémium minőségű, különleges felületű, fehér és színes papírok széles választékát tartalmazza, melyek teljes mértékben kompatibilisek a digitális technológiákkal.

  - Különlegességek: A Raflatac öntapadó anyagok kimagasló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Kifejezetten a nagy kapacitású, száraztoneres technológiát használó digitális nyomdagépekre fejlesztették ki.

 • Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

  Az Antalis rendszeres ügyféltalálkozókat szervez minden olyan európai országban, ahol a vállalat értékesítési irodával vagy raktárral rendelkezik. Ezek az események fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a digitális piac részvevőit összehozzuk, így kapcsolatba kerüljenek az Antalis d2b (digitálist az üzleti világba) hálózatával: kommunikációs és marketing ügynökségek, vállalati és kommunikációs vezetők, digitális nyomdai gyártók, papírgyártók…

Digitális kreatív papírok

Digitális alkalmazásokhoz kifejlesztve.

AW-Creative-Digital_119x89px.png

Stílusos és különleges kreatív papírok HP Indigo és száraztoneres nyomdagépekhez.

További információ

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

További információ

Claro 

Nyilvánvaló ötletesség

claro_push_145x111.jpg

A műnyomó papírok piacán a legjobb volumenitást biztosítja kiváló nyomtathatósággal párosulva.

További információ

Olin 

All you need is in

olin_push_119x89.jpg

Az Olin prémium ofszetpapír-választék, számos árnyalatban, négyzetmétertömegben és felülettel kapható.

További információ
paperman