Az Ön profilja

d2b-copyshops-259x194.jpg

Ön  másolószalon tulajdonos

…és termékválasztékát azzal szeretné megkülönböztetni a többitől, hogy sokféle papírt használ digitális nyomdagépein, különböző alkalmazásokat kínál ügyfelei számára?

Csatlakozzon a d2b hálózatához!

Az Antalis d2b hálózata hirdetők, márkatulajdonosok, kiadók és az Önéhez hasonló vállalkozások hálózatát hozza létre. Ha a d2b hálózathoz csatlakozik, megoszthatja tapasztalatait, és új ötletekhez juthat, melyekkel új üzleti lehetőségeket szerezhet.

 

Az Antalis termékválasztéka elkötelezett az Ön digitális nyomdagépe iránt.

Az Antalis olyan termékválasztékot alakított ki, mely kifejezetten alkalmas az Ön digitális nyomdai modelljéhez. Ez azt jelenti, hogy ellátjuk minden tanúsítvánnyal vagy kompatibilitási információval, mely a gondmentes nyomtatáshoz szükséges.

D2B tools

Az Antalis Digitálist az üzleti világba kezdeményezése nagyszerű alkalom arra, hogy:

 •  bemutassa ügyfeleinek a digitális nyomtatás kreatív lehetőségeit.
 •  bemutassa a digitális nyomtatás által lehetővé tett leginnovatívabb alkalmazásokat.
 •  hazsnálja az Antalis eszközeit a szerteágazó digitális termékválaszték bemutatására.
 • Innovatív digitális alkalmazások

  A digitális nyomtatás sokkal több, mint rövid idejű nyomtatás. Az új műszaki képességek és innovatív alkalmazások izgalmas világa, melyben Ön igazi nyomdai szolgáltatóvá válik.

  A változatos adatnyomtatás és változtatás példáinak megosztásával új ötletekhez juthat ahhoz, hogy ajánlatát megkülönböztethesse versenytársaiétól.

  Azzal, hogy a digitális nyomtatás ökoszisztémájához csatlakozik, az Antalis megadja Önnek a lehetőséget, hogy kreatív módon alkalmazott innovatív hordozók alkalmazásának konkrét példáihoz jusson, így hozzáadott értéket teremtsen, és megkülönböztethesse cégét ügyfelei és saját vállalata szemében.

 • Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

  Az Antalis rendszeres ügyféltalálkozókat szervez minden olyan európai országban, ahol a vállalat értékesítési irodával vagy raktárral rendelkezik. Ezek az események fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a digitális piac részvevőit összehozzuk, így kapcsolatba kerüljenek az Antalis d2b (digitálist az üzleti világba) hálózatával: kommunikációs és marketing ügynökségek, vállalati és kommunikációs vezetők, digitális nyomdai gyártók, papírgyártók…

 • Az Antalis digitális termékválasztékának sokszínűsége.

  Az Antalis d2b termékválasztéka mázolt, mázolatlan, kreatív papírokból és specialitásokból áll. A 4 termékkategória mindegyikébe különböző papírtípusok tartoznak, melyek lehetővé teszik a másolószalonok számára, hogy a különféle papírokhoz hozzájussanak.

  - Mázolt papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez:Claro Gloss és Silk  a legjobb famentes mázolt alternatívát kínálja a természetes tapintás és volumenitás érzetét keltő mindennapos digitális nyomdai munkákhoz.

  - Mázolatlan papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: Az Olin Smooth és Regular a HP Indigohoz ideális. Az Image Digicolor  a színes lézernyomtatókhoz elkötelezett mázolatlan minőséget kínál hihetetlen fehérséggel és simasággal.

  - Arjowiggins kreatív papírok: Az Antalis az egyetlen papírkereskedő, mely az Arjowiggins kreatív papírok teljes választékát kínálja digitális alkalmazásokhoz. A portfólió prémium minőségű, különleges felületű, fehér és színes papírok széles választékát tartalmazza, melyek teljes mértékben kompatibilisek a digitális technológiákkal.

  - Különlegességek: A Raflatac öntapadó anyagok kimagasló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Kifejezetten a nagy kapacitású, száraztoneres technológiát használó digitális nyomdagépekre fejlesztették ki.

Digitális kreatív papírok

Digitális alkalmazásokhoz kifejlesztve.

AW-Creative-Digital_119x89px.png

Stílusos és különleges kreatív papírok HP Indigo és száraztoneres nyomdagépekhez.

További információ

Raflatac 

Digitális öntapadók

Brands_Raflatac_119x89.png

Speciálisan digitális technikára kifejlesztett papír és poliészter alapú öntapadó termékcsalád.
 

További információ
paperman