Az Ön profilja

Offset_Content_259x194.jpg

Ön  nyomdász

… és a legjobbat szeretné kihozni digitális nyomdagépéből úgy, hogy növeli a kihasználtságot, többféle hordozót használ és új piacokat, új nyomtatott alkalmazásokat céloz meg?

Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

Az Antalis d2b hálózata marketing és kommunikációs vezetők, márkatulajdonosok, kiadók, hírdetők és az Önéhez hasonló vállalkozások hálózatát hozza létre. Ha a d2b hálózathoz csatlakozik, megoszthatja tapasztalatát és megismerhet új digitális anyagokat, melyek lehetővé teszik új üzleti lehetőségek megragadását.

 

Az Antalis digitális termékválasztéka tartalmaz hagyományos és innovatív hordozókat, melyek váratlan módon fognak inspirációval szolgálni!

Az Antalis olyan termékválasztékot alakított ki, mely kifejezetten alkalmas minden digitális technológiához: legyen az HP Indigo, Kodak, Ricoh, Konica Minolta vagy más stratégiai gépgyártó. Meg fog lepődni a hordozók széles választékán és a digitális nyomtatás minőségén.

 • Egyedi  papírok beszerzése

  Az Antalis hosszú évek óta szállít papírt ofszetnyomdáknak. Ma az Antalis számára alapvető, hogy támogassa vásárlói technológiai és stratégiai fejlődését azáltal, hogy teljes körű szolgáltatás- és termékválasztékot kínál, mely tükrözi a változó környezetet.

  Hogy digitális nyomdagépével a legjobb eredményt érje el, ofszet és digitális eszközeire optimalizálja papírkészleteit. Az Antalis kiterjedt termékinformációval szolgál, mely terméktípusonként és nyomtatási technológiánként mutatja be a kompatibilitási/tanúsítási információkat.

  Kifejezetten az Ön digitális eszközéhez igazítva az Antalis d2b termékválasztéka széles kínálatot nyújt az Ön nyomdai technológiájához alkalmazkodva (folyadéktoner vagy száraztoner).

 

banner_d2b_2.jpg

Az Antalis d2b kezdeményezés segít Önnek abban, hogy új ötleteket és trendeket ismerjen meg. Fedezze fel a digitális nyomatatási minőséget és a digitális nyomtatás által lehetővé tett műszaki előnyöket!

Az Antalis Digitálist az üzleti világba kezdeményezése nagyszerű módja, hogy:

 •  csökkentse papírbeszerzési kiadásait azzal, hogy az Antalistól rendeli minden ofszet és digitális papírszükségletét.
 •  bemutassa a digitális nyomtatás által lehetővé tett innovatív alkalmazásokat.
 •  használja az Antalis d2b mintakönyveit a digitális termékválaszték bemutatására.
 •  kapcsolatba lépjen az Antalis d2b hálózattal információ-megosztás és új üzleti lehetőségek szerzése céljából.
 • Innovatív  Digitális Alkalmazások

  A digitális nyomatatás sokkal több, mint rövid idejű nyomtatás. Az új műszaki képességek és innovatív alkalmazások izgalmas világa, melyben Ön igazi nyomdai szolgáltatóvá válik.

  Azáltal, hogy a digitális nyomtatás ökoszisztémájának minden tagjával kapcsolatban áll, az Antalis megadja Önnek a lehetőséget, hogy konkrét példákhoz jusson a többmédiás direktmarketing kampányokról, melyek befektetési megtérülése jelentősen magasabb (+34%), összehasonlítva a standard direktmarketing kampányok megtérülésével.

  A különböző adatnyomtatás- és másolás példáinak megosztásával új ötletekhez jut, melyekkel megkülönböztetheti magát versenytársaitól.

  Forrás: Infotrends

 • Az Antalis digitális termékválasztékának sokszínűsége

  Az Antalis d2b termékválasztéka mázolt, mázolatlan, kreatív papírokból és specialitásokból áll. A 4 termékkategória mindegyikébe különböző papírtípusok tartoznak, melyek lehetővé teszik a nyomdászok számára, hogy különféle papírokhoz hozzájussanak.

  - Mázolt papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez:Claro Gloss és Silk  a legjobb famentes mázolt alternatívát kínálja a természetes tapintás és volumenitás érzetét keltő mindennapos digitális nyomdai munkákhoz.

  - Mázolatlan papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: Az Olin Smooth és Regular a HP Indigohoz ideális. Az Image Digicolor  a színes lézernyomtatókhoz elkötelezett mázolatlan minőséget kínál hihetetlen fehérséggel és simasággal.

  - Arjowiggins kreatív papírok: Az Antalis az egyetlen papírkereskedő, mely az Arjowiggins kreatív papírok teljes választékát kínálja digitális alkalmazásokhoz. A portfólió prémium minőségű, különleges felületű, fehér és színes papírok széles választékát tartalmazza, melyek teljes mértékben kompatibilisek a digitális technológiákkal.

  - Különlegességek: A Raflatac öntapadó anyagok kimagasló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Kifejezetten a nagy kapacitású, száraztoneres technológiát használó digitális nyomdagépekre fejlesztették ki.

 • Csatlakozzon a d2b hálózatához!

  Az Antalis rendszeres ügyféleseményeket szervez minden olyan európai országban, ahol a vállalat értékesítési irodával vagy raktárral rendelkezik. Ezek az események fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a digitális piac részvevőit összehozzuk, így kapcsolatba kerüljenek az Antalis d2b (digitálist az üzleti világba) hálózatával: kommunikációs és marketing ügynökségek, vállalati és kommunikációs vezetők, digitális nyomdai gyártók, papírgyártók…

Digitális kreatív papírok

Digitális alkalmazásokhoz kifejlesztve.

AW-Creative-Digital_119x89px.png

Stílusos és különleges kreatív papírok HP Indigo és száraztoneres nyomdagépekhez.

További információ

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

További információ

Claro 

Nyilvánvaló ötletesség

claro_push_145x111.jpg

A műnyomó papírok piacán a legjobb volumenitást biztosítja kiváló nyomtathatósággal párosulva.

További információ

Olin 

All you need is in

olin_push_119x89.jpg

Az Olin prémium ofszetpapír-választék, számos árnyalatban, négyzetmétertömegben és felülettel kapható.

További információ
paperman