Az Ön profilja

Large_Format_Printing_Content_259x194.jpg

Ön  Sign és display gyártó

Szeretne kapcsolatba lépni az Antalis d2b hálózatával, és így új üzleti lehetőségekhez jutni?

Csatlakozzon a d2b hálózathoz!

A d2b-vel az Antalis nagyformátumú nyomdai gyártók, hordozógyártók, kommuniációs és hirdetési ügynökségek és az Önéhez hasonló cégek hálózatát hozza létre. A d2b fantasztikus módja a tapasztalat- és szakértelem-megosztásának és az új üzleti lehetőségeket biztosító új elképzelések megragadásának. Ha a d2b-hez csatlakozik, új nagyformátumú nyomdai anyagokat és alkalmazásokat ismer meg, melyek lehetővé teszik azt, hogy kitűnjön a tömegből.

 

Az Antalis nagyformátumú termékválasztéka minden alkalmazáshoz.

Az Antalis a megoldások legszélesebb skáláját nyújtja, melyek az Ön nyomtatóihoz vannak szabva, és alkalmasak minden kreatív alkalmazáshoz. Bizalommal fordulhat már bizonyított megoldásainkhoz, ellátjuk a szükséges tanúsítványokkal vagy kompatibilitási információkkal, melyek a gondmentes nyomtatáshoz szükségesek.

 

 

banner_d2b_coala_685x266.jpg

Az Antalis digitálist az üzleti világba kezdeményezése nagyszerű módja annak, hogy:

 •  bemutassa ügyfeleinek a nagyformátumú nyomtatás kreatív lehetőségeit.
 •  bemutassa a nagyformátumú nyomtatás által lehetővé tett leginnovatívabb alkalmazásokat.
 •  használja az Antalis eszközeit a szerteágazó digitális termékválaszték bemutatására.
 • Innovatív digitális alkalmazások

  A nagyformátumú nyomtatás sokkal több, mint a papír, poszter vagy matrica. Új műszaki lehetőségek és innovatív alkalmazások izgalmas világa, melyben Ön valódi nyomdai szolgáltatóvá válik.

  Azzal, hogy a digitális nyomtatás ökoszisztémájához csatlakozik, az Antalis megadja Önnek a lehetőséget, hogy konkrét új belsőépítészeti, külső hirdetési, értékesítés helyi vagy járműdekorációs példákhoz jusson.

 • Az Antalis nagyformátumú digitális termékválasztékának sokszínűsége.

  Az Antalis d2b termékválasztéka mázolt, mázolatlan, kreatív papírokból és specialitásokból áll. A négy termékkategória mindegyikében különböző papírtipusok tartoznak, melyek lehetővé teszik a sign és display gyártók számára, hogy a különféle hordozóhoz hozzájussanak.

 • Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

  Az Antalis rendszeres ügyféltalálkozókat szervez minden olyan európai országban, ahol a vállalat értékesítési irodával vagy raktárral rendelkezik. Ezek az események fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a digitális piac részvevőit összehozzuk, így kapcsolatba kerüljenek az Antalis d2b (digitálist az üzleti világba) hálózatával: kommunikációs és marketing ügynökségek, vállalati és kommunikációs vezetők, digitális nyomdai gyártók, papírgyártók…

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

További információ
paperman