Az Ön profilja

Designer_Content_259x194.jpg

Ön  tervező

…és új ötletek, új trendeket szeretne megismerni? Tudni szeretné, hogy az új hordozók és új digitális nyomdai technológiák miként gazdagíthatják kreativitását?

Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

Az Antalis d2b hálózat márkatulajdonosok, vállalati és kommunikációs vezetők, kidaók és hirdetők hálózatát hozza létre. Ha a d2b hálózathoz csatlakozik, új digitális hordozótípusokat és új műszaki fejlesztéseket (pl. fehér festék, texturált hatások és térhatású festék) ismerhet meg. A tradicionálisabb papírokhoz az Antalis a kreatív papírok új választékát fejlesztette ki, mely kifejezetten a digitális technológiákhoz készült: el lesz bűvölve!

 

Az Antalis digitális termékválasztéka inspirálóan innovatív hordozókat és meghökkentően kreatív papírokat tartalmaz!

Az Antalis d2b segít az új elképzelések és trendek megismerésében. Fedezze fel a digitális nyomtatás minőségét és a digitális nyomtatás által lehetővé tett műszaki újdonságokat!

 

 • Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

  Az Antalis rendszeres ügyféltalálkozókat szervez minden olyan európai országban, ahol a vállalat értékesítési irodával vagy raktárral rendelkezik. Ezek az események fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a digitális piac részvevőit összehozzuk, így kapcsolatba kerüljenek az Antalis d2b (digitálist az üzleti világba) hálózatával: kommunikációs és marketing ügynökségek, vállalati és kommunikációs vezetők, digitális nyomdai gyártók, papírgyártók…

 

banner_d2b_2.jpg

Az Antalis d2b segítségével új ötleteket, trendeket ismerhet meg.

 • Az Antalis digitális termékválasztékának sokszínűsége

  Az Antalis d2b termékválasztéka mázolt, mázolatlan, kreatív papírokból és specialitásokból áll. A 4 termékkategória mindegyikébe különböző papírtípusok tartoznak, melyek lehetővé teszik a tervezők számára, hogy különféle papírokhoz hozzájussanak.

  - Mázolt papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez:Claro Gloss és Silk  a legjobb famentes mázolt alternatívát kínálja a természetes tapintás és volumenitás érzetét keltő mindennapos digitális nyomdai munkákhoz.

  - Mázolatlan papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: Az Olin Smooth és Regular a HP Indigohoz ideális. Az Image Digicolor  a színes lézernyomtatókhoz elkötelezett mázolatlan minőséget kínál hihetetlen fehérséggel és simasággal.

  - Arjowiggins kreatív papírok: Az Antalis az egyetlen papírkereskedő, mely az Arjowiggins kreatív papírok teljes választékát kínálja digitális alkalmazásokhoz. A portfólió prémium minőségű, különleges felületű, fehér és színes papírok széles választékát tartalmazza, melyek teljes mértékben kompatibilisek a digitális technológiákkal.

  - Különlegességek: A Raflatac öntapadó anyagok kimagasló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Kifejezetten a nagy kapacitású, száraztoneres technológiát használó digitális nyomdagépekre fejlesztették ki.

Digitális kreatív papírok

Digitális alkalmazásokhoz kifejlesztve.

AW-Creative-Digital_119x89px.png

Stílusos és különleges kreatív papírok HP Indigo és száraztoneres nyomdagépekhez.

További információ

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

További információ

Claro 

Nyilvánvaló ötletesség

claro_push_145x111.jpg

A műnyomó papírok piacán a legjobb volumenitást biztosítja kiváló nyomtathatósággal párosulva.

További információ

Olin 

All you need is in

olin_push_119x89.jpg

Az Olin prémium ofszetpapír-választék, számos árnyalatban, négyzetmétertömegben és felülettel kapható.

További információ
paperman