Az Ön profilja

d2b-web-design_259x194.jpg

Önnek  webügynöksége van...

…és új ötletekhez szeretne jutni, innovatív direktmarketing kampányokat akar tervezni?

Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

Az Antalis d2b hálózata márkatulajdonosok, vállalati és kommunikációs vezetők, kiadók és hirdetők hálózatát hozza össze. Ha a d2b hálózathoz csatlakozik, új ötletekhez juthat, és meg fog lepődni, hogy a papír milyen fontos szerepet játszik a többmédiumos marketingkampányokban!

 

banner_d2b_3.jpg
 • Csatlakozzon az Antalis d2b hálózatához!

  Az Antalis rendszeres ügyféltalálkozókat szervez minden olyan európai országban, ahol a vállalat értékesítési irodával vagy raktárral rendelkezik. Ezek az események fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy a digitális piac részvevőit összehozzuk, így kapcsolatba kerüljenek az Antalis d2b (digitálist az üzleti világba) hálózatával: kommunikációs és marketing ügynökségek, vállalati és kommunikációs vezetők, digitális nyomdai gyártók, papírgyártók…

 • Innovatív digitális alkalmazások

  A digitális nyomtatás sokkal több, mint rövid idejű nyomtatás. Az új műszaki képességek és innovatív alkalmazások izgalmas világa, melyben Ön igazi nyomdai szolgáltatóvá válik.

  Azáltal, hogy a digitális nyomtatás ökoszisztémájának minden tagjával kapcsolatban áll, az Antalis megadja Önnek a lehetőséget, hogy konkrét példákhoz jusson a többmédiás direktmarketing kampányokról, melyek befektetési megtérülése jelentősen magasabb (+34%), összehasonlítva a standard direktmarketing kampányok megtérülésével.

  A különböző adatnyomtatás- és másolás példáinak megosztásával új ötletekhez jut, melyekkel megkülönböztetheti magát versenytársaitól.

  Forrás: Infotrends

 • Digitális nyomtatási minőség és kreativitás.

  A digitális nyomtatás sokkal több, mint egy költséghatékony megoldás rövid idjű munkákhoz. Már elérhetők az új kreatív nyomtatási technológiák digitális nyomtatással is.

  • A digitalis nyomatminőség vetekszik az ofszetnyomtatással, sőt, még jobb minőséget nyújt élénk színeken. A szolid színek digitális nyomtatása szintén kitűnő minőségű eredményeket hoz: lehetséges egészen nagy sűrűségű szolid színeket is elérni.

  • Speciális hatású festékek és kreativitás: a speciális hatású festékek 3 példája mutatható be:

  - “Térhatású festék” vagy “kiemelt festék”: használható kiemelt hatás eléréséhez áttetsző festékrétegek alkalmazásával, közvetlenül a hordozóra.

  - Fehér tinta: használható új alkalmazások nyomtatására különböző hordozókra, így átlátszó papírokra, sötét, színes és metálhordozókra.

  - Gyöngyház és arany festékek: alkalmazható ragyogás hozzáadására fotókhoz vagy grafikai nyomatokhoz, melyek hatásosan mutatnak.

 • Az Antalis digitális termékválasztékának sokszínűsége.

  Az Antalis d2b termékválasztéka mázolt, mázolatlan, kreatív papírokból és specialitásokból áll. A 4 termékkategória mindegyikébe különböző papírtípusok tartoznak, melyek lehetővé teszik a webügynökségek számára, hogy a különféle papírokhoz hozzájussanak.

  - Mázolt papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez:Claro Gloss és Silk  a legjobb famentes mázolt alternatívát kínálja a természetes tapintás és volumenitás érzetét keltő mindennapos digitális nyomdai munkákhoz.

  - Mázolatlan papírok HP Indigo és száraztoneres digitális nyomdagépekhez: Az Olin Smooth és Regular a HP Indigohoz ideális. Az Image Digicolor  a színes lézernyomtatókhoz elkötelezett mázolatlan minőséget kínál hihetetlen fehérséggel és simasággal.

  - Arjowiggins kreatív papírok: Az Antalis az egyetlen papírkereskedő, mely az Arjowiggins kreatív papírok teljes választékát kínálja digitális alkalmazásokhoz. A portfólió prémium minőségű, különleges felületű, fehér és színes papírok széles választékát tartalmazza, melyek teljes mértékben kompatibilisek a digitális technológiákkal.

  - Különlegességek: A Raflatac öntapadó anyagok kimagasló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek. Kifejezetten a nagy kapacitású, száraztoneres technológiát használó digitális nyomdagépekre fejlesztették ki.

Digitális kreatív papírok

Digitális alkalmazásokhoz kifejlesztve.

AW-Creative-Digital_119x89px.png

Stílusos és különleges kreatív papírok HP Indigo és száraztoneres nyomdagépekhez.

További információ

Raflatac 

Digitális öntapadók

Brands_Raflatac_119x89.png

Speciálisan digitális technikára kifejlesztett papír és poliészter alapú öntapadó termékcsalád.

További információ

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

További információ
paperman