Felhasználási területek - Nyomdai megoldások

 
 • Éves jelentések

  Az éves jelentések sokmindent elmondanak cégéről. Mi hordozóanyagok széles választékát ajánljuk a legjobb nyomtatási tulajdonságoktól a legmagasabb zöld tanúsítványokkal rendelkező papírokig, hozzáillő borítékokkal. 

   

  További információ
 • Könyvek & naplók

  Ön olvasó vagy író? Nehéz feladat kiválasztani egy könyvhöz vagy naplóhoz megfelelő papírt.Tekintse meg legjobb papír ajánlatunkat!  

  További információ
 • Brosúrák és szórólapok

  Egy brosúra vagy szórólap lehetőséget nyújt arra, hogy részletesebb tájékoztatást adjon vállalata kínálatáról. Hűen tükrözi a márkát. Sokszínű mázolt és mázolatlan papírválasztékunk kitűnő nyomatminőséget biztosít Önnek, mely cége elismertségét is növeli.  

  További információ
 • Naptárak 

  365 nap… ennyi ideig látja majd a felhasználó az Ön naptárját is. A mi papírválasztékunkkal biztos lehet benne, hogy minden nap rá fognak nézni.  

  További információ
 • Katalógusok 

  A katalógus az Ön nyomtatott kirakata Ez az a dokumentum, mely részletesen bemutatja termékeit, általában vonzó képekkel, színes tartalommal ötvözve. Fedezze fel termékajánlatunkat, és tegye feltűnővé katalógusát! 

  További információ
 • Borítók & dossziék

  Legyen szó bármilyen jelentésről vagy prezentációról, tartós és vonzó borítólapjainkkal még nagyobb hatást érhet el. Munkája szervezettebbé és átláthatóbbá tételéhez ne feledkezzen meg kifejezetten dossziékhoz kialakított termékeinkről sem! Az élénk színek segítségével könnyen megkülönböztetheti szerteágazó tevékenységeit. Különböző alapanyagokból készülő termékeinkből választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt.
  Borítólapjaink és dossziéink elegáns külsőt biztosítanak munkáinak.  

  További információ
 • DM levél

  Hogyan érhetem el a legtöbb visszajelzést DM kampányaimra? Az Antalis a megfelelő megoldásokat nyújtja Önnek: kezdje levélpapírjainkkal és borítékainkkal!  

  További információ
 • üdvözlőkártyák & meghívók

  Esemény bejelentés, party meghívás, karácsonyi üdvözlőlap... számtalan olyan alkalom az év során, melyet szívesen megosztana vevőivel, barátaival vagy családjával. Csillogó, átlátszó, különleges felületű, színes... biztosan megtalálja az alkalomhoz illő papírt széles választékunkban.  

  További információ
 • Címkék és öntapadók

  Egy címke lehet jelzés, bélyeg, matrica, zárjegy, cédula vagy csomagolás. Az ellenőrzött termékhez vagy annak tartódobozához rögzíthető, építhető, stencilezhető vagy prégelhető. Ugyanakkor a címkéket felhelyező személytől függően más és más elvárások vonatkoznak a címkézésre.  Meg fog lepődni választékunk teljességén, mely minden műszaki követelménynek megfelel. 

  További információ
 • Levelezés és vállalati kommunikáció

  Egy sikeres vállalkozás arra törekszik, hogy a hozzá köthető márka kitűnjön versenytársai közül. A vállalati papíralapú kommunikáció a márkaépítési stratégia fontos részét képezi. Elegáns, klasszikus vagy modern – itt megtalálja a papírt, mellyel feltűnést kelthet.  

  További információ
 • Magazinok és újságok

  Fontos, hogy az Ön által választott papír és boríték hatásos és tartós benyomást keltsen, valamint összhangban legyen a közvetíteni kívánt üzenettel. Mi segítünk kiválasztani a legjobb megoldást.

   

  További információ
 • Csomagolás & szállítás

  Széleskörű csomagolási megoldásokat kínálunk, hogy kinyomtatott termékei sértetlen állapotban jussanak el a címzetthez. Akár könyvet, naptárat vagy egy egész palettát szeretne küldeni, segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb csomagolási megoldást.

  További információ
 • Fotóalbumok 

  A fotóalbumok készítése a legjobban növekvő piaci szegmens a digitális nyomtatás világában. A digitális nyomdák számára széles termékválasztékot nyújtunk prémium mázolt és mázolatlan papírokból, kreatív papírokból és különleges papírokból.

  További információ
 
paperman