Felhasználási területek

Photo-Albums_ContentPage_259x194.jpg

Fotóalbumok 

Mindenki szereti megőrizni a különleges események emlékeit: esküvők, keresztelők, évfordulók. A fényképalbumok ideális megoldást nyújtanak erre a célra, és a megfelelő papír kiválasztásával erősen befolyásolhatja, milyen fogadtatást ér el az albummal.

Ajánlások: 

 •  Gondoljon az oldalakhoz használni kívánt papírokra és kartonokra. Az évek során kifejlesztésre került egy olyan papír- és kartonválaszték, mely ideális erre a célra, és ezek ötvözésével nagy hatást érhet el annál a személynél, aki kéri az albumot és azoknál is, akik aztán évekig forgatják majd.
 •  A felület segít abban, hogy fotóalbuma kiemelkedjen környezetéből, és az előlap és/vagy a belső oldalak lakkozása, fóliázása vagy prégelése nagyban meghatározhatja, miként fogadják cégét ügyfelei. Ha a tartalom és az üzenet fontos az Ön számára, igazán megéri a különböző felületek valamelyikével járó többletköltség.
 •  Ha fotóalbuma sok színes képet tartalmaz, a használt papírtípus meghatározza nyomtatás utáni kinézetét. A fényes felületű papírok kínálják a legjobb eredményt, de ha egy kicsivel több kreativitást szeretne hozzáadni, akkor selyemfényű vagy akár mázolatlan papírok is képesek kiemelkedő eredményt nyújtani.
 •  A költségeket is számításba kell vennie annak eldöntéséhez, hogy prémium, egyedi vagy tömegkommunikációs anyagot készít, így megtervezheti annak tartalmát, a nyomat minőségét és felületét, igazodva termékéhez és anyagi lehetőségeihez.
 •  Az album védelme nagyon fontos, és, ha ügyfele igazán valami olyat szeretne, ami egy életen át tart, egy különleges tartódoboz készítésével biztosíthatja ezt. Használhatja ugyanazt a papírt, amit az albumnál használt, vagy olyat, ami kiegészíti azt.
 •  A digitális nyomtatás talán a legjobb megoldás a fotóalbum elkészítéséhez, különösen akkor ha kis példányszámban vagy megszemélyesítve szeretné elkészíteni. Az elmúlt években számos papír és karton lett kifejlesztve, melyek kiválóan alkalmasak a digitális nyomtatásra.
 •  Amennyiben a környezetvédelmi szempontok fontosak Önnek, széles választékkal rendelkezünk a környezetbarát termékekből.
 • Vibráló 

  A kiváló színvisszaadás elengedhetetlen a fényképek vagy más színes képek esetében. Ezért fontos a megfelelő felületű papír kiválasztása. Amennyiben bizonytalan, hogy melyik papírt válassza, keresse fel üzletkötőjét, aki készséggel segít.


  > Ajánlott termékek:
  Kreatív papírok: Keaykolour – Rives – Curious Collection – Conqueror
  Műnyomó papír: Claro Silk és Gloss
  Ofszetpapír: Olin
  Digitális papírok: Image Digicolor - Color Copy

 • Digitális  nyomtatás

  A digitális nyomtatásra alkalmas papírok egyre elterjedtebbé válnak. Mégis, ha HP Indigo gépeket használ, a papírnak lehet, hogy speciális felülettel kell rendelkeznie. Mindig tanácsos meggyőződni arról, hogy a használt papír(ok) rendelkeznek-e tanúsítvánnyal az ilyen gépekhez. Amennyiben bizonytalan a kérdésben, forduljon munkatársainkhoz.  


  > Ajánlott termékek: 
  Image Digicolor - Color Copy
  Kreatív papírok: Arjowiggins Digital

 • Kontraszt 

  Úgy is dönthet, hogy más négyzetmétertömegű papírt használ az előlaphoz, mint az album többi részéhez. Döntse el, hogy olyat szeretne, ami illik hozzá, vagy egy kicsit elüt – miért ne lehetne keverni a papírokat, hogy kontrasztot érjen el velük? Ne feledje, sokáig fogják használni és nagy becsben tartani, így valami igazán különlegeset kell készítenie!

 • Környezetvédelem 

  Az Antalis tanúsítvánnyal ellátott és újrahasznosított termékek széles skáláját kínálja. Az Antalis biztosítja, hogy az Ön által használt papír felelős erdőgazdálkodással művelt területekről származzon, így biztos lehet afelől, hogy papírjai felelős gyártási folyamat eredményeként jöttek létre – a cellulóz alapanyagául szolgáló fáktól egészen a nyomtatásig.


  > Ajánlott termékek:
  Cocoon – Olin Recycled - Cyclus

keaykolour 

keaykolour_collection_push_145x111.jpg

Magas minőségű, gyönyörű színeket felsorakoztató kreatív papír, karton és boríték kiváló környezeti jellemzőkkel.

További információ

Image Digicolor

image_digicolor_push_145x111.jpg

Prémium minőségű, mázolatlan digitális papír a színes digitális nyomtatáshoz kifejlesztve.

További információ

Rives 

Logo_Rives_144x111.png

Prémium minőségű, kifinomult felületű, 100%-ban újrahasznosított kreatív papír széles választékban.

További információ