Felhasználási területek

 
 • Kiállítóstandok 

  Prémium íves alapanyagok teljes skáláját kínáljuk, melyek minden bolti és kiállítási applikációs igényt kielégíenek. Erős és tartós panelek magas minőségű bejárati felületekhez, panelekhez, belsőépítészethez és bútortervezéshez.

  További információ
 • Eladáshelyi reklámok

  A kiskereskedelmi marketing fejlődését jelzi, ahogy a hirdetőeszközök globális szinten épülnek be a marketing mixbe. Magas minőségű alapanyagok széles skáláját kínáljuk értékesítési helyi kreatív tervek és egyedi bemutatók számára.

  További információ
 • Belsőépítészet  és szépművészet

  A rajz, a festészet és a fényképészet a vizuális kifejezés olyan formája, mely a vizuális művészetek egyik legnagyobb szeletét képviselik. A digitális nyomtatás számos megoldást kínál a hordozó kiválasztásához. Az Antalis a digitális művészeti nyomdai megoldások teljes skáláját kínálja, fényképészeknek és digitális szakembereknek egyaránt.

  További információ
 • Kültéri hirdetések

  Különféle termékek nagyformátumú kültéri kommunikációs célra, az épületcsomagolástól és ablakgrafikától a vállalati arculat kialakításáig.

  További információ
 • Promóciós csomagolás

  Erős, könnyű és rugalmas – választékunk biztonságos, modern és környezetbarát módon biztosítja, hogy az Ön terméke kitűnjön a többi közül. Ismerjük alapanyagaink műszaki jellemzőit, így könnyen ötvözzük a tervezést, a műszaki szabványokat, a nyomtatást és a konverziót annak érdekében, hogy az Ön csomagolása több iparág számára megfelelő legyen.

  További információ
 • Járműgrafika 

  A járműdekoráció és az egységes flottakép új és gyorsan növekvő szektorok, melyek nagyhatású, tartós, költséghatékony és vonzó médiát igényelnek. Ez a különlegesen kialakított öntapadó réteggel ellátott anyagválaszték professzionális végeredményt biztosít.

  További információ
 
paperman