Alkalmazások

decoration-main-banner-v2.jpg

Az anyag, mint a kreativitás forrása

Egy csodálatos belsőépítészeti történet mindig az alapanyagok minőségével és szépségével kezdődik. Az Antalisnál arra törekszünk, hogy örökké megújuló inspirációs forrásként nemzetközi szintensegítsünk ebben azzal, hogy a legszebb alapanyagokat választjuk ki az Önök számára. Belsőépítészekkel együttműködve a legújabb anyagokat folyamatosan keresve követjük a legfrissebb irányzatokat, hogy újra és újra alakítható alapanyagok széles skáláját kínálhassuk Önöknek. Termékeinket a digitális nyomtatás legmodernebb innovációihoz alakítjuk: használhatók HP Latex, Eco-solvent, UV és szublimációs festékekkel.

 

 
  Coala-textile-Wall-deco-small.jpg  
 

 

 
  Coala-Walldesign_mini.jpg  
 

 

 
  Eco-Leather_mini.jpg  
 

 

 
  Coala-Interior-Film-Metallic_mini.jpg  
 

 

 
  Coala-Interior-Film-Wood_mini.jpg  
 

 

 
  Coala-Interior-Film-Marble_mini.jpg  
 

 

Az Antalisnál bármilyen stílusú és világú dekorációs projektjéhez megtalálja a megfelelő megoldást:

  • Falborítás: Tapéták, textilek, nyomtatható bársony, öntapadó, ragasztott vagy előragasztott verzióban.

  • Akusztikus anyagok: Akusztikus textil

  • Mágneses bevonatok: Fehér vagy fekete öntapadó hordozók, sima vagy dombormintás vastartalmú fóliák.

  • Színes öntapadó bársony, betűk vagy formák vágásához. 

  • Ablakdekorációk a gyönyörű Coala Organza

  • Kárpitanyagok: Környezetbarát bőr, természetes és újrahasznosított anyagok

  • Védőfóliák a Coala Interior Film sorozat, az ajtók, falak, pultok és bútorok bevonására alkalmas termékek érhetők el több mint 450 variációban.

  • Padlóanyagok

     

 

Minden termékünk ideális választás üzletek, szállodák, munkaterületek, egészségügyi intézmények stb. dekorációhoz vagy fejújításához: mi magunk is az Antalis dekorációs termékeit használtuk nemzetközi központunk felújítása során. Ötletekhez nézze meg a videót!                                          

 

 

 

Szeretné termékeink minőségét ellenőrizni? Elkészítettük Deco Sample Box mintakollekciónkat, melyben globális dekorációs választékunkból 28 terméket mutatunk be.
 

deco-sample-box-little-2.jpg
 

Fedezze fel digitális technológiával nyomtatott  Coala Interior Film termékeinket. Kiemelkedő minőség, vonzó dizájn és szaktanácsadás… mindaz ami az Antalist az Ön dekorációs projektjei prémium pertnerévé teszi. A Deco  Sample Box igényléséhez töltse ki az  adatlapot.

 

Right-area2.jpgÜdvözöljük a személyre szabott dekorációk közösségében.

A kreativitás elősegítése és ösztönzése érdekében hoztuk létre az Antalis Interior Design Award díjat. Építészek, belsőépítészek, nyomdai szolgáltatók és márkatulajdonosok számára kétévente megrendezett, nemzteközi bemutatkozást lehetővé tévő verseny.
Hamarosan indul a következő forduló. Addig keressen ötleteket a www.antalisinteriordesignaward.com oldalon és rendelje meg az 50 legszebb projektet bemutató ingyenes  The Book Könyvet.

Kiemelkedő minőség, vonzó dizájn és szaktanácsadás: mindaz ami az Antalist az Ön dekorációs projektjei prémium partnerévé teszi.Szakértő tanácsért, lépjen kapcsolatba velünk.

paperman