Felhasználási területek

viscom_backlit_259x194.jpg

Backlit 

A Backlit aplikációk a hátulról megvilágított alkalmazások. Manapság szinte mindenhol találkozhatunk velük, a kiskereskedelmi egységektől a szállodai társalgókig és kiállítóstandokig vagy reptéri folyosókig. A backlit nappali és éjszakai láthatóságot biztosít az üzenet számára, ezzel növelve a hirdetés vonzerejét: a hátulról megvilágított display élénk és sokszínű, mely kiemeli az értékesíteni kívánt terméket vagy szolgáltatást, és megragadja a potenciális vásárlók vagy ügyfelek figyelmét.

Ne feledje!

  •  Annak érdekében, hogy a backlit display számára készített grafikához a megfelelő megoldást válassza, először vizsgálja meg a kritikus paramétereket: a grafika mérete (nem minden anyag alkalmas túl széles backlit grafikákhoz), elhelyezkedése (beltér/kültér), alkalmazása (nagyformátumú hirdetés vagy közelről megtekintett étlap…), és az élettartama. Ezek az információk határozzák meg a grafika elkészítésének legmegfelelőbb módját valamint a backlit fólia típusát.
  •  Gyakran javasolt matt színeket használnunk a ragyogó fényű felületeknél, ha backlitet készítünk, melyet általában poliészter fóliákra, textilekre vagy bannerekre helyezünk.
  • A fényszórás: fontos paraméter, különösen az új LED világítórendszere esetén.
  • A képminőség elsőrendű fontossága: a backlit engedi az élénk színeket, de nem károsítja a kép vagy a hordozó minőségét.
  •   Különböző termékek különböző alkalmazásokhoz: PET fólia világító étlapokhoz, textil, hátulról megvilágított reptéri nagy hirdetésekhez…

Javasolt termékek

> Coala Backlit W / Coala Backlit S
> Coala Backlit Textile

coala backlit

Kategóriájában a legjobb, fényszórása kiváló, így meghökkentő backlit alkalmazásokat lehet vele elérni.

További információ

coala backlit textile

Nagyon magas minőségű poliészter textil backlit termék.
 

További információ