Felhasználási területek

Hanging-signage_259x194.jpg

Belógó  reklámok

A belógó reklámok bármilyen formában és méretben ideális eszközei a termékek, információk és promóciós tevékenységek figyelem középpontjába állításának az ügyfelek, alkalmazottak vagy látogatók számára.

Ne feledje!

  •  A belógó reklámok rövid- és hosszútávon egyaránt használhatóak. Az alapanyag a hirdetés élettartalmától függ. A displaykarton vagy a habkarton alapvetően rövid távú értékesítési helyi célokra, míg a műanyag vagy a merevebb, tartósabb anyagok hosszabb ideig alkalmazott reklámokhoz használatosak.
  •  Sok jelzés olyan területeken használatos, ahol a hő és a hideg, vagy az erős fényhatások befolyásolják a lemez formatartó képességét. A merevség éppen ezért fontos tényező. Különösen azért, mert a jelzés az Ön márkája vagy cégimázsa képét sugározza.
  •  Ha a hordozó – különösen display lemez - mindkét oldalára kíván nyomtatni, győződjön meg arról, hogy mindkét oldal olyan bevonattal rendelkezik, mely bármely oldalról a legjobb minőségű megjelenést biztosítja.
  •  Ellenőrizze, hogy a helyszínen tűzálló anyagból kell-e készíteni a függő jelzéseket, esetleg más előírásoknak meg kell-e felelni (például környezetkímélő anyag).

Display belógó reklámok

A display és habkartonok gyakran használatosak üzletekben kihelyezett belógó reklámokhoz. Számos bevonattal készülnek, aminek köszönhetően alkalmassá válnak a legkülönfélébb felhasználásokra.

Hosszabb távú belógó reklámok

A hosszabb távú irányító vagy figyelmeztető belógó táblákat olyan anyagokra kell gyártani, melyek tartósak. Az ilyen helyzetekre ideális megoldás a műanyag.

kapa 

Egyedi, könnyű habkarton, poliuretán hab maggal.

További információ

foam -X

Költséghatékony, minőségi, könnyű habkarton, poliuretán maggal.

További információ

Palfoam 

Könnyű és magas minőségű habosított merev műanyag PVC-ből.

További információ

dilite 

Alumínium kompozit panel, sík vizuál-displayekhez.

További információ