Felhasználási területek

roll-up_226x308.jpg

Roll -up

Egy kiállítás nem lehet teljes roll-up nélkül. A roll-up az egyik legismertebb és leginkább alkalmazott display. Nagyon rugalmas, a figyelemfelkeltés egyik legnépszerűbb üzleti és marketing eszköze. A roll-up olyan hirdetési termék, mely megragadja az ügyfelek tekintetét. Viszonylag olcsó és kitűnő eredményeket kínál. A roll-up eszközöket rövid- és hosszútávra egyaránt használhatja. A roll-up nagyszerű tulajdonsága az, hogy bármilyen kiállításon jól néz ki, függetlenül az elhelyezkedéstől vagy a rendelkezésre álló tér nagyságától. Magával viheti, egy pillanat alatt felállítható.

Ne feledje!

  •  Ha nyomtatható alapanyagot választ Roll-up-hoz, győződjön meg arról, hogy simasága megfelelő: fontos, hogy a nyomtatott kép tökéletesen simán illeszkedjen, és hő hatására ne görbüljön.
  • Hullámmentes:  ha erős és tetszetős kommunikációra vágyik, ne kockáztassa a termék minőségét, inkább kerülje el a csúnya görbületeket.
  • Opacitás:  kommunikációja legyen tetszetős, és kerülje az átlátszó hatást.
  • Képminőség: Győződjön meg arról, hogy jó minőségű terméket választ, mely tökéletes minőséget biztosító bevonattal rendelkezik.
  • Karcállóság:  Válasszon karcálló terméket, amit esetleg laminálhat is ha ellenállóságát növelni kívánja, vagy más bevonatot szeretne. Győződjön meg arról, hogy az alkalmazott nyomtatási technológiához megfelelő terméket választ.

Javasolt termékek

> Coala Roll-Up PET
> Coala Roll-Up PP
 

coala roll-up pet

A legjobb választás Roll-up alkalmazásokhoz.

További információ

coala roll-up pp

A gazdaságos választás Roll-up alkalmazásokhoz.

További információ