Környezetvédelem

Clarins

Vevői ajánlás

A Clarins az Antalis újrahasznosított papírját választotta a "felelős szépség" jegyében

Az Antalis, a papír és vizuális kommunikációs megoldások európai piacvezető kereskedőcége mindig a Clarins-szal megegyező értékeket képviselt, ha a bolygó megvédéséről és tiszteletéről volt szó. Így természetes a Clarins lépése, hogy újra az Antalis papírját választotta intenzív anti-aging terméke, a Double Serum új verzióját bemutató sajtóanyagához. A terméket idén nyáron vezették be a piacra.A sajtóanyag Cocoon Silk újrahasznosított papírra készült. A termék FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik és 100%-ban újrahasznosított rostokból készül. A Cocoon Silk nemcsak környezetbarát, hanem ultrasima felülete és egyedi fehérsége különleges felületet garantál. A környezettudatosság és a minőség tökéletes kombinációja keltette fel a Clarins figyelmét.


Luisa Réhault, a Clarins művészeti osztályának termelési igazgatója szerint: “A Clarins vállalati kultúrájának szerves része a társadalmi felelősségvállalás, így természetes számunkra, hogy mindig az Antalis újrahasznosított papírjajit válasszuk. Ezek a termékek rendelkeznek a számunkra kiemelten fontos környezetvédelmi tanúsítványokkal, és a minőséggel kapcsolatban sem kell kompromisszumokat kötnünk.” Végül megjegyezte: “Azért esett a Cocoon Silkre a választásunk, mert természetes bevonata tökéletesen képviseli a Clarins eredeti küldetését.”

 

Papírválasztásával a Clarins a márkának alapvetően fontos “felelős szépség” gondolatot hangsúlyozza. A vállalati szlogent - “Többet, jobban, élvezettel!” - követve a Clarins elkötelezett amellett, hogy termékei a legjobb összetevőkből, a bolygó természeti erőforrásai védelmének szem előtt tartásával készüljenek.

A környezettudatosság az Antalis üzleti modelljének is központi eleme, így a vállalat a francia szépségipari márka ideális partnere. Stéphane Courtot, az Antalis France elnöke, az Antalis Western Europe ügyvezető igazgatója szerint: “Örömmel folytatjuk együttműködésünket a Clarins-szal, mely a miénkkel megegyező szigorú minőségi követelményeket várja el, miközben mindkét cég felelősen gondolkodik az innovációról is.”

 

Mindez alátámasztásaként az Antalis - számos egyéb környezetbarát kezdeményezése mellett - kifejlesztette a Green Star rendszert, mely információkat nyújt a rostok eredetéről és a gyártási folyamatról: minden papírt 0-tól 5-ig terjedő skálán csillagokkal értékelünk, környezeti teljesítménye alapján. (A besorolás szerint a Cocoon Silk a legmagasabb, 5 csillagos besorolást kapta). A rendszer lehetővé teszi az Antalis ügyfelei számára, hogy a takarékossági szempontokat is figyelembe véve könnyen összeegyeztethessék papírfelhasználásukat és CSR politikájukat. 

Clarins

paperman