Környezetvédelem

Environment_procurement_policy_ContentPage_259x194.jpg

Beszerzési  alapelvek

Az Antalis arra törekszik, hogy beszállítói a mindennapos tevékenységük során figyeljenek környezetükre.

 

Amit teszünk:

• Arra ösztönözzük szállítóinkat, hogy termelési folyamataik hatékonyságát optimalizálják, és segítsék a környezeti megfontolások elterjedését a szállítói lánc egészében.

• Elismerjük az egyértelmű környezeti alapelvekkel rendelkező szállítókat.


• Arra ösztönözzük szállítóinkat, hogy CO kibocsátásukat figyelemmel kísérjék, és egyre inkább alacsony kibocsátású termékekkel és gyárakkal dolgozzanak.

• Törekszünk arra, hogy olyan gyárakkal és szállítókkal kössünk szerződéseket, melyek már megszerezték vagy céljuk megszerezni az EMS tanúsítványokat, mint az ISO 14001 vagy az EMAS (Eco - Management and Audit Scheme) vagy egyéb elismert iparági szabványokat.

• Széles körben                    szsz szerzünk be tanúsított  (FSC® & PEFC)   vagy újrahasznosított termékeket.

• Az Antalis olyan rendszert fog felállítani, mely rögzíti, felméri és kiértékeli a beszállítók környezetvédelmi teljesítményét és tevékenységét.

• Az Antalis International elkötelezett, hogy végrehajtsa és elfogadja az FSC® & PEFC felügyeleti lánc elvárásait az üzleti tevékenysége során. A párizsi székhelyű anyavállalat legfelső vezetése által felügyelt a kötelezettségek betartása. 

• A társadalmi, egészségügyi és biztonsági kérdések nagyon fontosak az Antalis International számára, melyet folyamatosan kommunikálják a beszállítói partnerek felé is.

• Kérésre támogatást, segítséget és tanácsot nyújtunk ügyfeleink számára termékeink környezeti jellemzőivel és a termék beszállítói forrásaival kapcsolatban.

• Biztosítjuk, hogy a beszállítóink értesüljenek a velük szemben támasztott alapelvekről.

Felelős erőforrás beszerzés

A Sequana megfogalmazott egy felelős erőforrás beszerzési irányelvet, mely a Sequana magatartási kódexén és a vállalatcsoport CSR politikáján alapul.
Célja, hogy fenntartható és felelős erőforrás beszerzést garantáljon. Az irányelv minden cellulóz és papír beszerzésre kiterjed a teljes vállalatcsoporton belül (Antalis és Arjowiggins).

Ezek az irányelvek és a hozzá kapcsolódó alapelvek megtalálhatók a "Fenntartható cellulóz és papír beszerzési szabályzat" című dokumentumban, melyet 2013 decemberében fogadott el a vállalat. További információért kattintson ide.

 

                     antrak_73x73.jpgHa még többet akar megtudni az Antrakról,
                                             az Antalis beszállítói láncáról, kattintson ide.

 

 

paperman