Fenntarthatóság a vizuális kommunikációban

CountOnYou-250x140.PNG

Fenntarthatóság a Vizuális Kommunikációban

A természet segítségért kiált. Mi tudjuk. Ügyfeleink Tudják. Ügyfeleink ügyfelei is tudják. A  Sign & Display piacvezető kereskedőjeként mi mindannyian – mi, ügyfeleink és ügyfeleink ügyfelei – kiemelkedő felelőséggel tartozunk azért, hogy az iparágat környezetbarátabbá tegyük.

 

AZ IGAZI VÁLTOZÁSHOZ A CSAPAT MINDEN TAGJÁRA SZÜKSÉG VAN.

Eljött az idő, felgyorsítsuk a környezetbatát  signs & display termékekre való átállást. Jóval több ez víziónál - ez a szándékunk. Nemcsak a bolygóért teszünk. Okos üzleti megoldást kínálunk. Ügyfeleink felelős viselkedést várnak el tőlünk. Akik ma váltanak, alaposabban felkészülnek a jövőre.

 

A JÓ HÍR AZ, HOGY FELELŐSEN GONDOLKOZNI KÖNNYEBB, MINT LÁTSZIK.

Hogy értelmes változást hozzunk a vízuális kommunikáció terén, olyan keretet alakítottunk ki, mely a felelős forráskezelést és a környezetbarát termékeket objektív értékelőrendszerrel és elkötelezett támogató csapattal ötvözi annak érdekében, hogy ügyfeleink számára akadálymentes átmenetet kínáljunk a fenntarthatóság fele.

 

raindrop.jpg

FELELŐS FORRÁSKEZELÉS KIALAKÍTÁSA

Már elkezdtük 2013 óta építjük felelős szállítóláncunkat.

Ennek érdekében hoztuk létre ANTRAK elnevezésű online platformunkat, mely segítségével összegyűjtjük, központosítjuk és elemezzük szállítóink szabályaival, termékeik nyomon követésével es CSR elkötelezettséggel kapcsolatos adatait.

 

 

 

OBJEKTÍV  ÉRTÉKELŐ RENDSZER KIALAKÍTÁSA

Tovább szeretnénk lépni. A felelős lépésekmegtétele létfontosságú, ahogy azok bemutatása is. TJól ismert és bízonyított Green Star System™ rendszerünk segítségével mérjük a legfontosabb tényezőket, a nyersanyagtól a késztermék újrahasznosíthatóságáig: minden termékünk nullától öt csillagig terjedő osztályzatot kap.

Értékelő rendszerünket kiterjesztjük a vizuális kommunikációs termékeinkre is. A cél az, hogy közösen, egyre több fenntartható megoldást találjunk, és az Önök ügyfeleivel is megosztható adatokat tegyünk közzé. Célunk, hogy termékeink 75%-a 3 vagy több csillagos besorolást kapjon.

    beige.jpg

 

water.jpg

MEGFELELŐ TERMÉKKÍNÁLAT

Néha a műanyag fantasztikus. Valójában időnként még a környezet szempontjából pragmatikus is, pl. hővisszaverő ablakfóliák vagy dekorbevonatok esetén, hogy a pazarló épületfelújítások elkerülhetőek legyenek. De nagyobb léptékben egyértelmű, hogy az olajszármazékok helyett sürgősen újrahasznosított, újrahasznosítható és rostalapú megoldások mellé mozduljunk el..

Környezetbarát alternatívát kínálunk a legtöbb beltéri és kültéri vizuális kommunikációs alkalmazás helyett, azonos teljesítménnyel. Környezetbarát megoldásaink minősége meglepetéseket tartogat!.

 

A VÁLTÁS EGYSZERŰ

Környezetbarátabbá szeretné tenni vállalkozását, de érthető, ha aggódik a pénzügyek, a gyártófolyamatok és a minőségi elvárások miatt. Tudjuk, hogy sok mindent át kell gondolni és a váltás összetett folyamat.

Fenntarthatósági szakértőink készek arra, hogy felmérjék igényeit, feltárják a lehetséges alternatívákat és segítsenek Önnek abban, hogy egyszerű, hatékony és hosszú távon életképes, környezetbarát megoldást találjon.

 

    leaf.jpg

 

dandelion.jpg

SZÁMÍTHATUNK ÖNRE?

Nagy kihívás ez. Nem tudjuk egyedül leküzdeni és nem fog menni egyszerre az egész. Közös célunk, hogy olyan világot építsünk, ahol a környezetbarát vizuális kommunikáció mindenek felett áll.

Sok dolgunk van még. Piacvezető vállalatként lefektettük az alapokat. Most Önre számítunk, hogy segítsen a változásban. Folytassuk együtt!

 

 

 

 

Vizuál Green Star System

viscom-gss-small.png

Az Antalis Visual Communication Green Star rendszerével új dimenziót ad a termékválasztáshoz. Olyan választás, amely vizuális érzelmeket hoz létre, miközben a környezeti kiválóságot generálja.

Tovább

Fenntartható alternatívák

alternative-mini2.jpg

Környezetbarát alternatívákat keres az alkalmazásaihoz? Tudjon meg többet a fenntartható termékek széles választékáról, és működjünk együtt a fenntartható vizuális kommunikáció érdekében.

Tovább

Antrak 

logo-antrak.jpg

Antalis, a fenntartható beszállítói lánc.

Fedezze fel, hogy az Antalis miként erősíti a beszállítóinak nyomotkövethetőségét és megbízhatóságát.

Tovább
paperman