Környezetvédelem

certified logo_pixel.jpg

 Cradle to Cradle Certified®

Papírgyártási szabványok: mi a különbség az ökocímkék között?

"A fenntartható termelési folyamatok és ellátási láncok biztosítása az egyik legfontosabb szempont, amire figyelni kell a papír kiválasztásakor. Az ökocímkék tanúsítják a körforgásos gazdasághoz hozzájáruló áruk előállítása során alkalmazott általános fenntartható gyakorlatokat és intézkedéseket. Egyrészt arra szolgálnak, hogy tájékoztassák a fogyasztókat vásárlásaik környezeti hatásairól, másrészt ösztönözzék a termelőket áruik fenntarthatóságának javítására.

A megszerzett tanúsítványok lefedik a teljes ellátási láncunkat a beszerzéstől a gyártásig és igazolják cégként azon törekvésünket, hogy pozitívan járuljunk hozzá szegmensünkhöz, amikor a lineáris gazdaságról a körkörös gazdaságra térünk át.

Megerősítettük a Green Range alapjait, amely a fenntartható papírmegoldások fontos védjegye.

 

Cradle to Cradle Certified®

• Fókusz: fenntartható termékek, amelyek hozzájárulnak a körforgásos gazdasághoz

• Földrajzi hatály: világszerte

• Cél: fenntartható termelés, megújuló anyagok, kevesebb hulladék, társadalmi igazságosság

• Felülvizsgálat: a tanúsítványt kétévente meg kell újítani

• Harmadik fél tanúsítása

A Cradle to Cradle Certified®* a biztonságosabb, fenntarthatóbb, körforgásos gazdaság számára készült termékek világszerte elismert mérőszáma. Ez a teljes körű tanúsítvány a beszerzéstől a gyártásig minden szempontra kiterjed, és igazolja, hogy termékeinket a körkörös gazdaság elveinek megfelelően állítják elő. "- Mondi

Termékajánlatunk: Color Copy Original

paperman