Környezetvédelem

Environment_green_selection_ContentPage_259x194.jpg

Zöld  termékválasztékunk

Az Antalis arra törekszik, hogy a növekedés és a felelős környezeti gondolkodás kéz a kézben járjon.

Elkötelezettnek érzi magát a fenntarthatóság iránt, és így környezetbarát papírokat szeretne használni? Vagy a zöld papírok terén elért legújabb innovációkra kíváncsi? Ne keressen tovább! Mi válogatott környezetbarát papírválasztékkal szolgáljuk ki Önt. Papírjaink megfelelnek a különböző környezetvédelmi előírásoknak, mint  az FSC® vagy PEFC tanúsítványok, újrahasznosított rosttartalom, alacsony CO kibocsátás, EU Eco-label és sok egyéb. Fedezze fel környezetbarát papírjainkat!

Logo_Cocoon_119x89.png

 

Cocoon, melyet a zöld technológia inspirált.

Ha Ön magas fehérségű, kiválóan nyomtatható, 100%-ban újrahasznosított papírt keres, ne keressen tovább...
A papír FSC®     recycled tanúsított. A gyártás során kevesebb energia és vízfelhasználás, a CO2 kibocsátás alacsonyabb az elsődleges rostokból készült papírokhoz képest.

Cocoon Offset és Cocoon silk papírjainkat minden alkalmazásra és nyomtatási technológiára kínáljuk.

Logo_Cyclus_119x89.png

 

Cyclus, a 100%-ban újrahasznosított koncepció

A Cyclus magas opacitású, finom tapintású és érzetű, a legjobb környezeti jellemzőkkel rendelkező 100 %-ban újrahasznosított papír. Natúr fehér papír, mely ideális színes és fekete-fehér nyomtatáshoz is. 

Minden igényt 100%-ban kielégít!

Conqueror_119x89.png

 

Conqueror

A Conqueror erős, felismerhető, nagy presztízsű papírokat kínáló márka. Ugyanakkor páratlan hírnévre tett szert a környezetvédelmi újítások terén is. 1991-ben a márka először dobott piacra újrahasznosított papírokat, és 2006-ra már az összes papírja  FSC®  tanúsított lett. Mára 12 európai országban CarbonNeutral® osztályozást kapott.

A Conqueror, folyamatosan keresve a mind zöldebb papírmegoldásokat, nemcsak piacra dobta a legfényesebb és legtisztább 100%-ban újrahasznosított papírfajtát, de egy teljesen új anyaggal feszítette tovább a korlátokat: a gyorsan növő és megújuló bambusszal!
A bambuszt felelősen termesztik és gondosan válogatják. A Conqueror Bamboo választékban fellelhető 5 papírfajta tükrözi ezt a gondoskodást is: a Natural White nem tartalmaz optikai fehérítő anyagokat, és a színeket kizárólag dél-franciaországi természetes (ochre) pigmenteket felhasználva állítják elő.  

olin jahia.PNG

 

Olin Design

Az Olin egy kivételes fehérségű prémium ofszetpapír, mely FSC®  tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a magas minőséget képviselő környezetbarát papír széles választékot kínál 5 árnyalatban, 3 különböző felülettel, 40-400 g/m2 tartományban. Az Olin minden kreatív és környezeti igényt kielégít.

Logo_SubHome_Nautilus_210x109-resize119x61.png

 

100%-ban újrahasznosított prémium papír

A NAUTILUS® a mázolatlan papírok teljes választékát kínálja, mely 100%-ban lakosság által visszagyűjtött újrahasznosított papírból készült különböző fehérségben és árnyalatban.
A teljes választék megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi 
tanúsítványoknak.
FSC® Recycled és EU Ecolabel minősített.  
paperman