Környezetvédelem

Environment_green_selection_ContentPage_259x194.jpg

Zöld  termékválasztékunk

Az Antalis arra törekszik, hogy a növekedés és a felelős környezeti gondolkodás kéz a kézben járjon.

Elkötelezettnek érzi magát a fenntarthatóság iránt, és így környezetbarát papírokat szeretne használni? Vagy a zöld papírok terén elért legújabb innovációkra kíváncsi? Ne keressen tovább! Mi válogatott környezetbarát papírválasztékkal szolgáljuk ki Önt. Papírjaink megfelelnek a különböző környezetvédelmi előírásoknak, mint  az FSC® vagy PEFC tanúsítványok, újrahasznosított rosttartalom, alacsony CO kibocsátás, EU Eco-label és sok egyéb. Fedezze fel környezetbarát papírjainkat!

Logo_Cocoon_119x89.png

 

Cocoon, melyet a zöld technológia inspirált.

Ha Ön magas fehérségű, kiválóan nyomtatható, 100%-ban újrahasznosított papírt keres, ne keressen tovább...
A papír FSC®     recycled tanúsított. A gyártás során kevesebb energia és vízfelhasználás, a CO2 kibocsátás alacsonyabb az elsődleges rostokból készült papírokhoz képest.

A mázolt termékek széles skálája kapható silk és fényes felülettel minden alkalmazásra és nyomtatási technológiára.

Logo_Cyclus_119x89.png

 

Cyclus, a 100%-ban újrahasznosított koncepció

A Cyclus nemzetközileg elimsert, 100%-ban újrahasznosított papírfajta, melyet a dániai Dalum gyár készít. A 2007-ben üzembe helyezett biomassza erőmű saját technológiáját használja, és a festékmentesítő eljárás Európában a leginkább környezetbarát üzemmé teszi a Dalum papírgyárat.

Egyedi környezetvédelmi elgondolás Európában, mely a nyomtatott anyagok környezeti hatását csökkenti (CO kibocsátása a legalacsonyabb, 45% víz- és 80% energiamegtakarítás az elsődleges rostokból készült papírokhoz képest). Ezek mind a legjobb környezeti jellemzők közé tartoznak, melyek pozitív reakciókat és elismerést váltanak ki az Ön kommunikációjával kapcsolatban is. És ez csak kettő a Cyclus előnyei közül. 

Conqueror_119x89.png

 

Conqueror

A Conqueror erős, felismerhető, nagy presztízsű papírokat kínáló márka. Ugyanakkor páratlan hírnévre tett szert a környezetvédelmi újítások terén is. 1991-ben a márka először dobott piacra újrahasznosított papírokat, és 2006-ra már az összes papírja  FSC®  tanúsított lett. Mára 12 európai országban CarbonNeutral® osztályozást kapott.

A Conqueror, folyamatosan keresve a mind zöldebb papírmegoldásokat, nemcsak piacra dobta a legfényesebb és legtisztább 100%-ban újrahasznosított papírfajtát, de egy teljesen új anyaggal feszítette tovább a korlátokat: a gyorsan növő és megújuló bambusszal!
A bambuszt felelősen termesztik és gondosan válogatják. A Conqueror Bamboo választékban fellelhető 5 papírfajta tükrözi ezt a gondoskodást is: a Natural White nem tartalmaz optikai fehérítő anyagokat, és a színeket kizárólag dél-franciaországi természetes (ochre) pigmenteket felhasználva állítják elő.  

Olin_Logo_119x89.gif

 

Olin. All you need is in.

Az Olin egy kivételes fehérségű prémium ofszetpapír, mely FSC®  tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez az új, magas minőséget képviselő papír fehér újrahasznosított rostokból készül a Greenfield gyárban. Ez a környezetbarát papír széles választékot kínál 5 árnyalatban, 4 különböző felülettel, 40-400 g/m2 tartományban. Az Olin minden kreatív és környezeti igényt kielégít.