Arlon-background.jpg

 

   

Arlon-Logo.png

 

 

Arlon, a grafikai fóliák globális piacvezetője

 

A magas minőségű nyomásérzékeny vinilfóliákat és rugalmas hordozókat gyártó Arlon Graphics

partnerségi megállapodást kötött az Antalis-szal. 

Az Arlon termékei, a jármű-, flotta-, építészeti és kereskedelmi grafikák és a védőfóliák már az Antalisnál is kaphatók. 

 

 

Rendeljen most

 

 

 

Az 1958-ban Los Angelesben alapított Arlon az öntapadó vinil globális gyártója, mely főként jármű-, flotta-,  építészeti és kereskedelmi grafikai célokra gyárt anyagokat. Az Arlon gyorsan fejlődő vállalat, kivételes termékek széles választékával, új termékek folyamatos fejlesztésével. Az X-Scape Technology® és a FLITE Technology® segítségével termékeik kimagasló minőséget képviselnek.

 

Több,mint 60 év tapasztalatával az  Arlon világszerte megbízható partner, mely ügyfélközpontú innovációjával kiemelkedő ügyfélszolgálattal áll magas teljesítményt nyújtó terméket kereső ügyfelei rendelkezésére.

 

Az Arlon ezen felül a világ legtapasztaltabb csomagolóvállalata is, mely a sikeres csomagolás alapjairól kínál szakértő segítséget: brossúrákkal, tankönyvekkel, webinárokkal, oktatásokkal, tanúsítványokkal… 

 

arlon-trucks1.jpg

Alakítsa át vállalkozását vinillel

 

Az Arlon olyan innovatív anyagokat készít, melyek életre keltik a kreatív ötleteket. Az öntapadó vinil globális gyártójaként az Arlon egyedi technológiás termékek széles választékát kínálja a jelző és grafikai ipar számára.

 

Az Arlon termékválasztéka kielégíti az ügyfelek elvárásait. Könnyen alkalmazható megoldásaival sikerre viheti flotta-, beltéri és kültéri faldekorációs vagy promóciós elképzeléseit.

 


 

 

arlon-white-truck.jpg

 

arlon-blue-wall.jpg

 

tailor-shop-arlon.jpg

 

 

 X-Scape Technology® az Arlon légáteresztő technológiájának márkaneve, mely apró csatornákon ereszti át a levegőt a flották, járművek és általános jelzőalkalmazások fóliázására használt öntapadó vinilen. Az X-Scape Technology® gyors felragasztást tesz lehetővé, miközben erős tapadásával hosszú távú kötést biztosít.

 

 FLITE Technology® -könnyen felhordható, áthelyezhető rendszer egyedi ragasztó és fedőréteg kombinációval. Ezzel a technológiával a  felhasználó a legkönnyebben alkalkalmazható termékkel találkozik a piacon. 

 

 

Flotta és járműcsomagolás

 

Nem biztos benne, hogy melyik terméket válassza? Az Arlon megoldást kínál flotta- és járműgrafikákhoz járművek részleges vagy teljes csomagolásától a flották márkamegjelenítéséig. Termékek: SLX™ Cast Wrap, DPF 4600GLX, DPF 6000XRP, DPF 6100XLP, Fusion Wrap and IllumiNITE Wrap. Az Arlon egyik legfrissebb terméke a minden évszakban alkalmazható SLX®+. A FLITE Technology® előnyeit kihasználó teljesítménynövekedés mellett a termék egyéb előnyökkel is rendelkezik.

 

Arlon-fusion-wrap.jpg
Arlon Fusion Wrap

 

Arlon-IllumiNITE-wrap.jpg
Arlon IllumiNITE Wrap

 

SLX-cast-wrap.jpg
Arlon SLX™ Cast Wrap

 

Arlon-DPF-6000XRP.jpg
Arlon DPF 6000XRP

 

Újragondolt belső és külső dekoráció

 

Az Arlon kihívást jelentő felületekhez is kínálja termékeit, pl. a DPF 8200 High Tack terméket, mely gond nélkül alkalmazható az enyhe kontúrú és anyagú felületeken is.

Újragondolná dekorációit? A beltéri faldekorációkhoz tervezett DPF 4200 matt és vászonbevonattal kapható. A ragasztóanyag kifejezetten alkalmas a különböző hordozókon (sima falaktól a kissé durvább festett falakig) való áthelyezésre, anélkül, hogy a tapadóképessége gyengülne.

 

 

Arlon-restaurant.jpg

 

Fóliák kereskedelmi jelzésekhez

 

Itt még nincs vége. Az Arlon rengeted terméket kínál, bármilyen alkalmazáshoz. A DPF 6000RP átlátszó fólia járműgrafikákhoz és kereskedelmi jelzésekhez, a DPF 2400X fényvisszaverő fólia járművekhez és flottákhoz, a DPF 4300 faldekorációkhoz, a DPF 4500 kereskedelmi és ablakdekorációkhoz alkalmas.

Végül, de nem utolsó sorban az Arlon javasolja, hogy lamináló alkalmazásait használja grafikának védelmére és élettartamának meghosszabbítására. A termékeket az Antalis forgalmazza.

 

 

 

express-wall.jpg

paperman