Claro Background

 

Claro_LogoHome202x68.png


A Claro a műnyomó papírok élén jár, ötletességével
segít Önnek, hogy előrelépjen.

 

Szeret a nyomtatott anyagaival feltűnést kelteni?
Szeretne jobban kitűnni kommunikációjával?
Próbálja ki a Claro-t, mely a piacon a legjobb volumenitást biztosítja, kiváló
nyomtathatósággal párosulva!

 

Fedezze fel a Claro által nyújtott egyedi előnyöket:

  • Claro... nyilvánvalóan volumenizált. A Claro kiemelkedő volumenitása és bársonyos felülete egyedi tapintást és egyedi érzetet biztosít nyomtatott dokumentumai számára, ezzel különböztetve meg versenytársaitól.
  • Claro... nyilvánvalóan produktív. A Claro nagy merevsége és méretstabilitása kiváló futtathatóságot biztosít, így Ön nyomdagépei teljesítményét is optimalizálja. Felületi tulajdonságai meggyőzően rövid száradási időt és könnyű hajtogathatóságot eredményeznek.
  • Claro... nyilvánvalóan nyomtatható. A Claro kiemelkedő fehérségét és egyedi felületét ötvözve teszi egyedivé a nyomatot – nyomtathatósága kiváló. A legmagasabb minőségű nyomtatási eredményt garantálja.
  • Claro... nyilvánvalóan felelős. A Claro mindhárom felülete – gloss, silk és bulk - PEFC vagy FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik. Olyan papírgyárakban készül, melyek a legszigorúbb minőségi, környezetvédelmi valamint egészségügyi és biztonsági szabványoknak is megfelelnek.
  • Claro... nyilvánvalóan kiszolgálja Önt.  A Claro széles választékot nyújt a felület, négyzetmétertömeg és méret tekintetében.
paperman