image-from-the-document-manag-1

 

Logo_Coala_Home_236x101.png

Nagyszerű alapanyagok
nagyszerű ötletekhez.

 
Professzionális választékunk minden nagyformátumú
nyomtatáshoz
megfelelő terméket kínál.  

A Coala választék beltéri és kültéri alkalmazásokhoz is tartalmaz
hordozóanyagokat: széles papír-, öntapadó-, banner-, textil-,
tapéta- , mágnes fólia 
és speciális médiaválasztékot nyújt. 

Az Ön igényeihez legmegfelelőbb terméket tudjuk nyújtani.
A Coala válogatott hordozók nyagszerű ár-érték arányt képviselnek. 
 PPP  P  P
Problémamentes nyomtatást biztosít és minden festéktípushoz használható.

Mintakönyveink segítenek megtalálni a megfelelő megoldást munkáihoz.
Találja meg a szükséges
ICC Profilt a tökéletes nyomtatási eredményhez!

ÚJDONSÁG:
COALA INTERIOR FILM
COALA COVERSAFE
COALA  AIRBOARD

 

 

Fedezze fel a Coala egyedi előnyeit:

 

 

  • Magas minőség. 
  • Felhasználóbarát és minden festéktípushoz alkalmazható.
  • Kivételes nyomtatási képességek. 
  • Könnyen aplikálható. 
  • Környezetvédelmi előírásoknak megfelel.
  • Innovatív termékek. 
  • Laminálók különleges, strukturált felülettel.
  • Easy-apply: könnyen applikálható, eltávolítható és újrapozicionálható fóliák.
  • Új faldekorációs termékválaszték.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

coala-floor-graphics.jpg

Padlógrafika

 

Biztonság és esztétika egyszerre?

A padlógrafikai textúrák, színek, az elhatárolást és az irányjelzéseket szolgáló üzenetek hatékony kommunikációs eszközök. Textúrált és csúszásmentes padlóburkolataink könnyen nyomtathatók, robusztusak, szinte bármilyen felületre tapadnak és könnyen felhordhatók.

 

coala-magnetics.jpg

Mágnesek

 

Mágneses kommunikációt szeretne?

A Coala Magnetics innovatív szintetikus fóliák tartós és vízálló sorozata a szemet gyönyörködtető kijelzőkhöz. Helyezze el, cserélje ki és újítsa meg szokásos marketingüzeneteit, például akciót jelző promóciót vasfóliával öntapadó mágneses alapon vagy mágneses fóliával öntapadó vasalapon, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget!

 

coala-large-format.jpg

Szélesformátum

 

Nagy formátumú média nagyszerű ötletekhez!

Az elmúlt 10 évben szakértelmünk lehetővé tette számunkra, hogy a piacon az egyik legszélesebb nagy formátumú vizuális kommunikációs portfóliót építsük ki. A Coala médiát tesztelték és választották ki optimális reprodukciós képessége, műszaki tulajdonságai és sokoldalúsága miatt. Széles méret- és felületválasztékban érhető el az összes nyomtatási technológiához.

 

coala-innovation.jpg

Innováció

 

Egy lépéssel előre!

Szakértőink beutazzák a világot, találkoznak gyártókkal, gyártási szakemberekkel és tervezőmérnökökkel, valamint szakkiállításokra látogatnak, hogy új vizuális kommunikációs médiákat válasszanak ki és teszteljenek. Ez a folyamatos trendfigyelés biztosítja, hogy piacvezető megoldásokat tudjunk nyújtani ügyfeleink számára.

 

coala-icc-profile.jpg

ICC profilok

 

A színreprodukció támogatása!

Mindannyian tudjuk, hogy kreatív vállalkozásainkban a rossz reprodukciós minőség tönkreteheti a figyelemre méltó kreatív ötleteket. A világ egyik vezető színspecialistájával együtt olyan ICC-profilokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik az elképzelései alapján elvárt színpontosságot és nyomtatási minőséget. ICC profil centerünket megtekintheti itt.

 

 

coala-indoor.jpg

Kültér/Beltér

 

Ötletek korlátok nélkül!

A Coala termékcsalád több, mint 200 médialehetőséget kínál, amelyek beltéri és kültéri alkalmazásokhoz egyaránt megfelelnek. Anyagainkat úgy fejlesztettük ki, hogy megfeleljenek a beltéri kommunikáció műszaki követelményeinek és a kültéri környezet ellenálló képességének, lehetővé téve, hogy a jelzések vagy vizuális értékesítési kampányok minden érintkezési ponton azonos minőségben jelenjenek meg.

 

coala-quality-cost.jpg

Kiváló ár-érték arány

 

Prémium minőség Coala áron!

Büszkék vagyunk arra a kiváló minőségre és kedvező árakra, amelyet a Coala biztosít a piacon. Ez a vezető és megbízható gyártókkal folytatott 10 éves szakértelem, partnerségek és együttműködések eredménye, annak érdekében, hogy termékünk megfeleljen az Ön elvárásainak.

 

coala-easy-apply.jpg

Könnyű telepítés

 

Időt és pénzt spórol meg a telepítés során!

Egy országos kampány határidőre történő elkészülése kihívás a legtöbb márka számára! Mi a kiváló és könnyen telepíthető anyagok mellett olyan ragasztóanyagokat is kínálunk, amelyek gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók minőségi kampányokhoz.

 

coala-creative-solutions.jpg

Dekoráció

 

Személyre szabott kreatív megoldások!

A Coala segítségével egyedi, személyre szabott és figyelemre méltó tereket hozhat létre, amelyek kiemelik a belső tereket. Testreszabott dekorációs megoldásokat kínálunk, mint például építészeti fóliák, ablakfóliák és faltapéták számos környezetbe, például szállodákba, éttermekbe, üzletekbe, múzeumokba, repülőterekre és kórházakba.

 

coala-sustainability.jpg

Fenntarthatóság

 

Legyen zöld a Coala-val!

Termékpalettánk fejlesztésének középpontjában a fenntarthatóság áll. Környezetbarátabb anyagaink bővülő portfóliója olyan megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek segítenek megvédeni bolygónkat. Az anyagösszetétel és az újrahasznosíthatóság alapján egyedülálló Green Star System™ rendszerünk nullától öt csillagig értékeli a termékeket, megkönnyítve a fenntarthatóbb anyagok azonosítását és kiválasztását.

 
paperman