Coala Air Board - A fenntartható méhsejt karton

 

Air board banner

 


A Coala Air Board  kitűnő simaságot, merevséget és szilárdságot kínáló méhsejt karton, mely a merev műanyaglemezek környezetbarát alternatívája. A Coala Air Board ideális mindenfajta beltéri jelzésekhez, POS és kreatív displayekhez, kialakításokhoz és rendezvényekhez.

 

 

 

 

A Coala Air Board 2D & 3D kis tömegű és kiemelkedően merev display karton választék: a felülete papír, belseje pedig újrahasznosított méhsejt struktúrájú papír.

Fehér vagy barna színben kapható.

 

    • A fehér verzió sima, magas fehérségű nyomtatható felületet biztosít, köszönhetően FSC tanúsított, fehér mázolt papíranyagának..

 

    A barna verzió természetes barna kinézetet biztosít barna színű újrahasznosított hordozópapírjának köszönhetően.

 

A Coala Air Board magja újrahasznosított rostokból készül.

 

A könnyen vágható, UV inkjet és szitanyomásra is alkalmas Coala Air Board 2D & 3D a hagyományos szintetikus merev beltéri hordozók gazdaságos és környezetbarát alternatívája. A Coala Air Board 3D még erősebb is, köszönhetően kisebb sajtméretének,mely megnövelt nyomásellenállást biztosít, ezáltal kreatívabb alkalmazásokat lehetővé téve.


A Coala Air Board az Antalis Vizuális Kommunikációs Green Star System™ 5 csillagjával rendelkezik, 100% Eco-ban környezetbarát alternatívát kínál a merev lemezek beltéri használata helyett jelzésekhez, POS & kreatív displayekhez, kiállításokhoz és rendezvényekhez. 

ALKALMAZÁSOK

 

 


Display

Lapos POS anyagoktól az eredeti karton displayekig.
A Coala Air Board a régóta vágyott sokoldalú anyag! Tökéletes megoldás a vállalati POS-ek eredeti, figyelemfelkeltő és fenntarthatódisplay és jelzés rendszereinek kialakításához. A Coala Air Board közvetlenül nyomtatható és tökéletesen vágható CNC eszközökkel, így szerteágazó módon alakíthatók ki belőle személyre szabott jelzések vagy displayek.

 

Honeycomb Board

 

Air Board

 

Kialakítások:

Használja minden típusú POS anyagokhoz és kiállítások standjaihoz. Észrevette, hogy az egyéb papíralalpú kartonok, PVC és fa anyagok korlátozzák a kreatívitást? Vagy, hogy azok túl drágák, nehezen és nem praktikus a használatuk? A legközelebbi rendezvényen környezetvédő módon hívja fel a látogatók figyelmét!.

 


Dekoráció & bútor

Készítsen többet egy POS terminálnál!
Komplex konstrukciókat, képzeletet felülmúló, vonzó konstrukciókra vágyik? A méhsejt panelek megfelelnek elvárásainak. Nem számít mennyire ambiciózusak az elképzelései, önállóan össze tudja állítani, szerszámok nélkül, rekordidő alatt!

 

Air Board Honeycomb

paperman