Olin

 

 

Olin az Antalistól: a design és kreatív papírok prémium választéka


 

A vállalati kommunikáció és kiadványok prémium mázolatlan papírjaitól a kreatívabb, környezettudatos hordozókig az Olin kreatívításával segíti a tervezők igényeinek kielégítését . 

Olin vásárlás           Kapcsolat          Információkérés

 

 

 

olin-01.jpg

Olin Design: prémium mázolatlan papírok és kartonok igényes kreatív alkotások számára


Az Olin Design prémium mázolatlan papír és karton 5 színben, 3 felületben és 16 grammsúly tömegben kapható. A tökéletes színvisszaadás és a meleg, természetes tapintás kombinációja.

Fedezze fel az Olin Designt

 

olin-origins-01.jpg

Olin Origins: az új kreatív papírválaszték környezettudatos vásárlók számára


Az Olin Origins karbonsemleges, durva bevonatú, de puha tapintású papírválaszték, 5 földszerű árnyalatban, újító szemléletű környezettudatos vásárlók számára. Elkötelezett a fenntarthatóság iránt és környezetvédelmi szervezeteket is támogat.

Fedezze fel az  Olin Originst

 

olin-03.jpg

Sokoldalú árnyalat
minden alkalmazáshoz

Az étlapoktól a meghívókig vagy luxuscsomagolásig, az éves jelentéseken vagy vállalati kommunikációs anyagokon át, az Olin széles tömeg- és felületi választéka tökéletes ofszet és digitális nyomtathatóságot kínál a mindennapi igények kielégítéséhez.

 

 

antalis-countries.jpg

Prémium papírok és kartonok
globális választéka

 

Az Antalis és KPP Csoport nemzetközi hálózatán keresztül az Olin választék 3 földrészen és 39 országban érhető el, ami tökéletes választás a következetes nyomdai megoldásokat kereső globális ügyfelek számára.

 

paperman