Digital-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Digitális nyomdáknak

A digitális nyomtatás forradalmasította a nyomtatás világát. Ezen a gyorsan változó piacon fontos, hogy a megfelelő termékkel, szakértelemmel és szolgáltatással rendelkezzen, hogy a legjobbat hozza ki vállalkozásából. Az Antalis ezért indította el a d2b (digital to business) "Digitálist az üzleti világba" kezdeményezését, hogy segítsen kapcsolatba lépni az ügynökségek, vállalati kommunikációs vezetők, digitális gépgyártók közösségével, hogy Ön is megragadhassa az üzleti lehetőségeket, ezzel növelve nyereségességét.

Digitális kreatív papírok

Digitális alkalmazásokhoz kifejlesztve.

AW-Creative-Digital_119x89px.png

Stílusos és különleges kreatív papírok HP Indigo és száraztoneres nyomdagépekhez.
 

Raflatac 

Digitális öntapadók

Brands_Raflatac_119x89.png

Speciálisan digitális technikára kifejlesztett papír és poliészter alapú öntapadó termékcsalád.


 

Bővebb információ

Color Copy

Prémium minőségű digitális papír.

A Color Copy-t kifejezetten a színes lézer nyomtatókhoz, másolókhoz és digitális nyomdagépekhez fejlesztettek ki. Éles nyomatokat és ragyogó színeket biztosít a nyomtatás során.
 

Bővebb információ

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

Bővebb információ

Digitális  megoldások

Logo_D2B_181x136.jpg

Hogy digitális nyomtatója elérje legjobb teljesítményét, és minél több típusú hordozót és nyomtatott dokumentumot használhasson, csak lépjen kapcsolatba az Antalis d2b-vel!

 

Bővebb információ

Csomagolóanyagok 

Boxes-and-Packaging_PrintApplications_119x89.jpg

Tudta-e hogy az Antalis a csomagolóanyagok széles választékát kínálja? Akár csomagolópapírra, buborékfóliára, ragasztószalagra vagy dobozra van szüksége, az Antalis az Ön partnere nem csak a papír, de a csomagolóanyagok beszerzése esetén is. Csak kérdezze az Antalist!

Termékek: csomagolópapír, buborékfólia, sztreccsfólia, zsugorfólia, ragasztószalag, doboz, pántszalag, szürkelemez, csomagológép stb.

Bővebb információ

Drupa 2016

Az Antalis részt vett a 2016. május 31. és június 10. között Düsseldorfban megrendezett Drupa kiállításon.

drupa2016_197x141.jpg

Az Antalis kiemelt helyet kapott partnere, a Xerox (Hall 8-B) standján, ahol bemutatta digitális kínálata széles papír- és kartonválasztékát, lehetővé téve ügyfelei számára, hogy kihasználják a kínálatában már meglévő és újonnan megjelenő olyan digitális alkalmazásokat, melyek új üzleti lehetőségeket kínálnak: digitális csomagolás, fotóalbumok, könyvek és katalógusok, valamint marketingszolgáltatások. Becslések szerint a globális digitális nyomtatási piac a 2014-es $141 milliárdról $291 milliárdra nő 2024-re [1].

Bővebb információ
Az ön termék referenciája

Picto_BasketN

paperman