Designer_ProfilePage_185x114.jpg

Grafikus  vagyok

A kreatív papírok  széles választékával minden tervezési igényt kielégítünk. Tapasztalt csapatunk szakmai segítséget tud nyújtani, hogy kiválassza a legjobb papírt munkáihoz.  Műszaki leírással és környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkeznek papírjaink. Tekintse meg széles termékválasztékunkat!

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

Bővebb információ

Curious Matter

Természetes érzés meglepő benyomással.

maserati-caroussel-banner-1-crop120x90.jpg

A Curious Matter alkalmazásával egyedivé teheti a borítóját. Egyszerre természetes és elegáns, sima és szemcsés, vonzó és furcsa kreatív papír, melyből nincs még egy a piacon.

Bővebb információ

Creative Power: A papírválasztás kreatív tevékenység.

 
  Creative_Power_140x89.jpg  
 

A papír, mivel hozzájárul egy ötlet hatékonyságához, egy elképzelés valósághűségéhez és egy üzenet összhatásához, már nem csak a gyártófolyamat része. Ezért döntött úgy az Antalis, hogy „Creative Power” gyűjtőnév alatt elindítsa új kezdeményezését. 

A  „Creative Power” a piacon ma elérhető, minőségi, prémium papírok legszélesebb választékát nyújtja, szerte a világon. Hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásaink segítenek Önnek a legmegfelelőbb papír kiválasztásában: oktatások, bemutatótermek, minták, mintakönyvek és mindenekfelett a papírtanácsadóink szakértelme. Tudjon meg még többet az Antalis Creative Power kezdeményezéséről!

Bővebb információ

CREATIVE POWER KAMPÁNY

 
  12_cards_creative_campaign.jpg  
 

Örömünkre szolgált, hogy az Antalis az elmúlt 12 hónap folyamán kiválaszthatott 12 művészt az Önök számára, akik tehetségüket 12 különböző papírfajtán mutathatták meg.
A 12 különböző kreatív megközelítés arra emlékeztet minket, hogy a papírválasztás kreatív tevékenység: nem csupán a gyártófolyamat része, hanem attól a pillanattól kezdve, hogy először látjuk vagy tapintjuk, hozzájárul egy elképzelés, üzenet vagy koncepció hatékonyságához is.  Ezek a kártyák bemutatták a különböző papírokat: Pop’Set, Curious Collection, Rives, Conqueror és a különböző nyomtatási technikákat: dombornyomás, lézer vágás, lézer gravírozás, cérnafűzés, szitanyomtatás lakkal, H-UV ofszetnyomtatás lakkal, fehér festék... 

A Creative Power kezdeményezés célja nemcsak a piacon a legszélesebb papírkínálat, hanem a személyre szabott szolgáltatások kínálatának bemutatása is: személyre szabott tanácsadás, oktatás, minták, színskálák, és mindenekfelett a papírtanácsadóink szakértelme.
 

Bővebb információ

Termékmenedzser 

Új anyagokat, nyomtatási megoldásokat keres vagy technikai tanácsra, mintára van szüksége? Keresse fel termékmenedzserünket!

backseller_145x111.jpg

A projekt kezdetén a megfelelő termék kiválasztásával időt és pénzt takaríthat meg. Világszerte állnak szakértőink rendelkezésére, hogy a legjobb papírt vagy anyagot ajánlja speciális munkáihoz. Segítséget nyújtunk a környezetvédelmi és műszaki specifikációkban, valamint tájékoztatjuk a legújabb innovációkról.
Nagy szakértelemmel rendelkeznek a választékkal és a papíriparral kapcsolatban. Bármikor a rendelkezésére állnak.

Antalis Cube

 
  cube-119x90.jpg  
 

Fedezze fel az egyedi tervezésű Antalis Kockát!

Játsszon a 38 képpel és a többrészes tárolókkal, hogy megalkossa a saját kockáját!
Az Antalis egy új, játékos megoldást dolgozott ki, mellyel a partnerek személyre szabott módon tudják tárolni mintakönyveiket, brosúrájukat és egyéb Antalis-os információs anyagaikat. Ez a flexibilis tároló doboz 7 könnyen (átlagosan 10 perc alatt) összeszerelhető, mikrohullámlemezből készített, Conqueror kreatív papíranyagra nyomtatott elemből állítható össze, a felhasználó egyéniségét, praktikusságát kifejező módon. A dobozok feltűnő, kiváló minőségű nyomtatott képeket tartalmaznak, így az összeállításnál e képek is kreativitásra inspirálják a „tároló-készítőjét”. Az Antalis Kockát, ezt az egyszerű, de egyedülálló, modul rendszerű eszközt kreatív emberek tervezték kreatív emberek számára.

Digitális  lehetőségek grafikusoknak

Logo_D2B_181x136.jpg

Csatlakozzon az Antalis d2b kezdeményezéséhez és friss információkat kaphat az új trendekről, innovatív nyomathordozókról, új digitális nyomtatási technikákról.

Bővebb információ
Az ön termék referenciája

Picto_BasketN

Antalis  a Facebookon

paperman