Corporate-Reprographer_ProfilePage_185x114.jpg

Másolószalonoknak 

Egy másolószalon üzemeltetőjeként Ön nyilván minden gépéhez meg szeretné találni a legmegfelelőbb papírt. Szeretne ugyanakkor minél többféle hordozót is használni annak érdekében, hogy belső és külső kommunikációja egyaránt a lehető leghatásosabb lehessen, ... és még belső ügyfelei megelégedésére is szolgáljon!

Color Copy

Prémium minőségű digitális papír.

ColorCopy_ream_original.jpg

A Color Copy-t kifejezetten a színes lézer nyomtatókhoz, másolókhoz és digitális nyomdagépekhez fejlesztettek ki. Éles nyomatokat és ragyogó színeket biztosít a nyomtatás során.
 

Bővebb információ

Image Business

A mindennapi üzleti kommunikációhoz.

ProductPush_Image-Business_119x89.png

Sokoldalú fénymásolópapír, mely kitűnően alkalmas színes szövegeket, képeket, grafikonokat tartalmazó dokumentumok nyomtatására és másolására.

Bővebb információ
  • Image  termékcsalád

    Az Antalis Image márkája az irodai és a digitális papírok teljes választékát kínálja számos különböző alkalmazáshoz. Egy olyan megbízható, minőségi papírcsalád, mely környezetvédelmi tanúsítványaival és könnyű elérhetőségével célhoz ér szerte Európában. Image Digicolor, Image Impact, Image Business, Image Volume..., Image Recycled - nagyszerű papírválaszték, mely lehetőséget nyit az önkifejezésre, ugyanakkor öröm vele dolgozni.

    Bővebb információ
Az ön termék referenciája

Picto_BasketN

paperman