Commercial-Printer_ProfilePage_185x114.jpg

Nyomdász  vagyok

Talán ofszet nyomdagéppel dolgozik, és olyan terméket keres, mellyel ügyfele sajátos igényeit is kielégítheti? Vagy csak nemrég szerzett be új digitális nyomdagépet és ahhoz keres megoldásokat? Vagy információra van szüksége egy adott hordozó nyomtatásához?
Ez az oldal Önnek szól. Tevékenysége széles skálájához talál javaslatokat, híreket, promóciókat, műszaki segítséget és rengeteg hasznos információt.

Olin 

All you need is in

olin-origins-1-crop120x91.jpg

Az Olin prémium ofszetpapír-választék, számos árnyalatban, négyzetmétertömegben és felülettel kapható.
 

 

 

Bővebb információ

Claro 

Nyilvánvaló ötletesség

claro_push_145x111.jpg

A műnyomó papírok piacán a legjobb volumenitást biztosítja kiváló nyomtathatósággal párosulva.
 

Bővebb információ

Cyclus 

A 100%-ban újrahasznosított koncepció.

Cyclus_News-Logo-144x109.png

Magas opacitású, finom tapintású és érzetű, a legjobb környezeti jellemzőkkel rendelkező  ofszet- és myűnyomó papír.

Bővebb információ

Curious Matter

Természetes érzés meglepő benyomással.

maserati-caroussel-banner-1-crop120x90.jpg

A Curious Matter alkalmazásával egyedivé teheti a borítóját. Egyszerre természetes és elegáns, sima és szemcsés, vonzó és furcsa kreatív papír, melyből nincs még egy a piacon.

Bővebb információ

Creative Power: A papírválasztás kreatív tevékenység.

 
  Creative_Power_259x194.jpg  
 

A papír, mivel hozzájárul egy ötlet hatékonyságához, egy elképzelés valósághűségéhez és egy üzenet összhatásához, már nem csak a gyártófolyamat része. Ezért döntött úgy az Antalis, hogy „Creative Power” gyűjtőnév alatt elindítsa új kezdeményezését. 

A  „Creative Power” a piacon ma elérhető, minőségi, prémium papírok legszélesebb választékát nyújtja, szerte a világon. Hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásaink segítenek Önnek a legmegfelelőbb papír kiválasztásában: oktatások, bemutatótermek, minták, mintakönyvek és mindenekfelett a papírtanácsadóink szakértelme. Tudjon meg még többet az Antalis Creative Power kezdeményezéséről!

Bővebb információ
 • Digitális  megoldások a nyomdászok számára

  Hogy digitális nyomdájából a legjobbat hozza ki, hogy a nyomtatott hordozók szerteágazó választékához hozzáférhessen, valamint új piacokat és nyomtatott alkalmazásokat célozhasson meg, lépjen kapcsolatba az Antalis d2b-vel!

  Bővebb információ

Csomagolóanyagok  nyomdászok számára

 
  ProductPush_Tapes_119x89.png  
 

Az Antalis széles csomagolóanyag választékkal rendelkezik, mellyel biztosítani tudja, hogy nyomtatott termékei sértetlenek maradjanak raktározás és szállítás közben. Akár dobozra, ragasztószalagra, sztreccsfóliára vagy csomagológépre van szüksége, az Antalis az Ön partnere csomagolásban is. Csak kérdezze az Antalist!
Termékek: összehajtható hullámkarton doboz, ragasztószalag, sztreccsfólia, pántszalag, fóliázó gép, kézi pántológép.

Bővebb információ

Minta 

Szeretné kipróbálni a papírt nyomdagépén? Szeretné látni hogyan fog kinézni nyomtatott dokumentuma?

Selector_SAMPLE_166x106-1.jpg

Kérjen mintát széles termékválasztékunkból!

Technikai  információk

Bármit is keres, amivel nyomdai papírjaiból a legtöbbet tudja kihozni, vagy csak többet szeretne tudni termékeinkről, itt megtalálja.

ProductPush_InformationTechnique_166x106.png

Online információs oldalunk a nyomtatásra és felületekre vonatkozó információkkal és letöltési lehetőségekkel szolgál, míg online termékkatalógusunk minden, a termékeinhez szükséges információt bemutat, a műszaki specifikációktól a tanúsítványokig és nyomtatási tippekig.

Tovább

Környezetvédelem 

A környezetvédelem számunkra is egyre nagyobb fontossággal bír. Közös a felelősségünk abban, hogy a világ természeti erőforrásait nagyobb odafigyeléssel használjuk fel.

ProductPush_Environment_166x106.png

Tekintse meg az Antalis elkötelezettségét a fenntartható környezet iránt (tanúsítványok, szállítási lánc stb), valamint a környezetbarát termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat, melyek segíthetik vállalkozása fenntartható fejlődését.

Tovább
 • Vizuális  kommunikációs megoldások

  Számos anyagot kínálunk a nagyformátumú digitális nyomtatáshoz, az öntapadó fóliáktól a nagyformátumú tekercsekig, ideértve a habosított PVC táblákat, akril lemezeket, textileket.
  Az összes vezető márka termékei megtalálhatók a portfólióban, de kifejlesztettük a saját márkás nagyformátumú termékcsaládunkat is a Coala-t.
  Méretrevágási szolgáltatásunk és szakértő csapatunk az Ön rendelkezésére áll, hogy segítsen kiválasztani a legjobb megoldást munkáihoz.
  Megoldást keres reklámdekorációs munkáihoz? Csak kérdezze az Antalist!

  Coala termékek
Az ön termék referenciája

Picto_BasketN

paperman