Sign-and-Display-Manufacturer_ProfilePage_185x114.jpg

Sign és Display gyártó

Széles reklámdekorációs termékválasztékkal rendelkezünk, mellyel hatékonyan megvalósíthatja ügyfelei elvárásait. Legyen szó új termék bevezetéséről, rendezvény megvalósításáról, image fejlesztésről, eladáshelyi reklámról, nálunk megtalálja a megfelelő terméket. Számos anyagot kínálunk a nagyformátumú digitális nyomtatáshoz, az öntapadó fóliáktól a nagyformátumú tekercsekig, ideértve a habosított PVC táblákat, akril lemezeket, textileket. Elkötelezett értékesítési csapatunk minden szakértlemmel és termékismerettel rendlkezik ahhoz, hogy segítsen Önnek sikereket elérni ezen a dinamikus piacon. Megoldást keres reklámdekorációs munkáihoz? Csak kérdezze az Antalist!

Coala 


Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.
 

 

Bővebb információ

Perspex 


Öntött akril, a legsokoldalúbb műanyag.

Perspex logo.jpg

Széleskörű alkalmazási terület, ideális kommunikációs alapanyag display termékekhez. Sokféleképpen alakítható, kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Nagy szín, vastagság és minőség választék.
 

 

Bővebb információ

MacTac 

Az öntapadó anyagok teljes választéka.

MACtac logo.jpg

 

Kiváló teljesítményű plotter fólia. Széles választékot nyújt a digitális képalkotás, szitanyomás és reklám/dekor feliratok területén a promóciós vinyltől a fal és járda dekorációig.


 

Bővebb információ

Csomagolóanyagok 

Teljes körű csomagolóanyag választék.

promo-push-packaging 281x192px.png

Tudta-e hogy az Antalis a csomagolóanyagok széles választékát kínálja? Akár csomagolópapírra, buborékfóliára, ragasztószalagra vagy dobozra van szüksége, az Antalis az Ön partnere nem csak a vizuális kommunikációs anyagok, de a csomagolóanyagok beszerzése esetén is. Csak kérdezze az Antalist!
Termékek: csomagolópapír, buborékfólia, sztreccsfólia, zsugorfólia, ragasztószalag, doboz, pántszalag, szürkelemez, csomagológép stb.

Bővebb információ

Fespa 2016

Az Antalis részt vett a Fespa Digital 2016-on Amszterdamban március 8-11-ig , mely a digitális széles formátumú nyomtatás legnagyobb kiállítása Európában (Hall 1, stand G20).

fespa_2016.png

“Az Ön vizuális kommunikációs szakértője" mottóval az Antalis bemutatja innovatív termékeit és szolgáltatásait, beleértve az új lamináló, faltapéta és easy apply termékeket a Coala termékcsaládból, valamint az ICC profil portált, mely a tökéletes nyomtatási eredmény elérésében segít. Ezen kívül itt kerül bemutatásra az új DISPA® karton, mely 100%-ban újrahasznosítható és 100%-ban szilárd, elsősorban belógo reklámok alkalmazásához ajánlott.  

További információ
Az ön termék referenciája

Picto_BasketN

ICC  Profil Center

paperman