coala.PNG

Sign és Display gyártó

Széles reklámdekorációs termékválasztékkal rendelkezünk, mellyel hatékonyan megvalósíthatja ügyfelei elvárásait. Legyen szó új termék bevezetéséről, rendezvény megvalósításáról, image fejlesztésről, eladáshelyi reklámról, nálunk megtalálja a megfelelő terméket. Számos anyagot kínálunk a nagyformátumú digitális nyomtatáshoz, az öntapadó fóliáktól a nagyformátumú tekercsekig, ideértve a habosított PVC táblákat, akril lemezeket, textileket. Elkötelezett értékesítési csapatunk minden szakértlemmel és termékismerettel rendlkezik ahhoz, hogy segítsen Önnek sikereket elérni ezen a dinamikus piacon. Megoldást keres reklámdekorációs munkáihoz? Csak kérdezze az Antalist!

Coala 


Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.
 

 

Bővebb információ

MacTac 

Az öntapadó anyagok teljes választéka.

MACtac logo.jpg

 

Kiváló teljesítményű plotter fólia. Széles választékot nyújt a digitális képalkotás, szitanyomás és reklám/dekor feliratok területén a promóciós vinyltől a fal és járda dekorációig.


 

Bővebb információ

Csomagolóanyagok 

Teljes körű csomagolóanyag választék.

promo-push-packaging 281x192px.png

Tudta-e hogy az Antalis a csomagolóanyagok széles választékát kínálja? Akár csomagolópapírra, buborékfóliára, ragasztószalagra vagy dobozra van szüksége, az Antalis az Ön partnere nem csak a vizuális kommunikációs anyagok, de a csomagolóanyagok beszerzése esetén is. Csak kérdezze az Antalist!
Termékek: csomagolópapír, buborékfólia, sztreccsfólia, zsugorfólia, ragasztószalag, doboz, pántszalag, szürkelemez, csomagológép stb.

Bővebb információ

Fespa 2016

Az Antalis részt vett a Fespa Digital 2016-on Amszterdamban március 8-11-ig , mely a digitális széles formátumú nyomtatás legnagyobb kiállítása Európában (Hall 1, stand G20).

fespa_2016.png

“Az Ön vizuális kommunikációs szakértője" mottóval az Antalis bemutatja innovatív termékeit és szolgáltatásait, beleértve az új lamináló, faltapéta és easy apply termékeket a Coala termékcsaládból, valamint az ICC profil portált, mely a tökéletes nyomtatási eredmény elérésében segít. Ezen kívül itt kerül bemutatásra az új DISPA® karton, mely 100%-ban újrahasznosítható és 100%-ban szilárd, elsősorban belógo reklámok alkalmazásához ajánlott.  

További információ
paperman