Industrial_Packaging-Buyer_IntroPage_185x114.jpg

Személyre szabott csomagolás

Szembenézünk az egyre igényesebb csomagolási piac kihívásaival! Mérnökeink a legmodernebb CAD szoftverrel fejlesztenek személyre szabott csomagolási megoldásokat az Ön termékei számára. Miért ne venné igénybe átfogó tanácsadói szolgáltatásunkat? Elemezzük a csomagolási folyamatokat, majd meghatározzuk az Önnek leginkább megfelelő megoldásokat.

Csomagolóanyagok 

Ipari, logisztikai és kereskedelmi csomagoláshoz.

ProductPush_Tapes_119x89.png

Mondja el, milyen csomagolóanyagra van szüksége, és mi leszállítjuk Önnek standard választékunkból vagy személyre szabottan, termékének méretéhez igazítjuk.

További információ

Csomagológépek 

A tökéletes kombináció.

Packaging_119x89.jpg

A hatékony és gazdaságos csomagolási folyamatok a megfelelő csomagolóanyagokat, valamint a modern és technikai szempontból innovatív csomagolótechnológiákat igénylik.

További információ

Csomagolási 
megoldások

Testreszabott elképzelések.

ProductPush_Solutions_119x89.png

Az ön igényeinek megfelelő testreszabott csomagolási megoldásokat saját csomagolási tervezőközpontunkban fejlesztjük.

 

További információ

Csomagolási 
szolgáltatások

Több mint csomagolás.

ProductPush_Services_-1.png

Használja ki tanácsadási szolgáltatásaink előnyeit: pl. korrózió elleni védelem, teherrögzítő elemzések, a logisztikai folyamatok optimalizálása, laboratórium.

További információ

Csomagolási tervezőközpont

 
  Packaging-design-center_156x93.jpg  
 

Az ötlettől a megvalósításig!


A csomagolási megoldásokat fejlesztőrészlegünk az Ön egyedi igényei szerint alakítja, különböző alapanyagok széles skáláját felhasználva.


A csomagolási tervezőközpontban fejlesztik ki mérnökeink az új csomagolási megoldásokat. A PDC (csomagolás-fejlesztési központ) modern 3D-CAD szoftverekkel képes szinte minden igényt kielégíteni. Gyors prototípus készítés, előgyártott modellek és kis darabszámú termékek, csak néhány példa arra, mire képes a PDC . Kiemelkedően rövid fejlesztési periódusokkal és költségcsökkentő megoldásokkal büszkélkedhetünk. 

További információ

Csomagolási tervezőközpont video

Tekintse meg a tervezőközpont videoját!

 

Nemzetközi partnerek

 
  International-Customers_156x93.png  
 

Az Antalis az egyetlen csomagolási termék szolgáltató, mely teljesíteni képes a nemzetközi ügyfelek igényeit. Köszönhetően a csomagolási piacon betöltött vezető szerepének, az Antalis globális csomagolási megoldásokat kínál Önnek, összehangolt csomagolási termékválasztékkal, egyedi logisztikai elgondolásokkal, az autóipar, logisztika, elektronika és fogyasztási termékek területén fellelhető kiemelt ügyfelek koordinálása terén szerzett tapasztalattal, Európa-szerte. Lépjen kapcsolatba értékesítőjével!

 

Tesztlaboratórium 

Mi tesztelünk - Ön pedig nyer a kipróbált és ellenőrzött minőségen!

A csomagolási tesztlaboratóriumunkban ejtési teszteket, klímateszteket, stb tudunk kínálni, valamint garantálni tudjuk csomagolási termékeink folyamatosan magas szintű minőségét.

További információ
Az ön termék referenciája

Picto_BasketN

paperman