Corporate-Communication_ProfilePage_185x114.jpg

Vállalati  kommunikációs vezető vagyok

Olyan üzenetet szeretne közvetíteni ügyfelei felé, mely megkülönbözteti vállalkozását a piacon?
Innovatív és minőségi papírokat kínálunk nyomtatott dokumentumaihoz és mindennapi kommunikációjához, de ugyanakkor tiszteletben tartjuk a környezetvédelmi előírásokat is. A digitális nyomtatás ráadásul az olyan új marketing technikák felé is megnyitja az utat, mint a személyre szabott üzenetek és különböző médiumokon átívelő kampányok. Az új Digital to Business (Digitálist az Üzleti Világba) kezdeményezésünk segít abban, hogy a kulcsfontosságú piaci szereplők megosszák egymással legjobb eljárásaikat.

Cocoon 

A zöld technológia ösztönözte.

Cocoon_push_119x89.jpg

100%-ban újrahasznosított és 100%-ban fehér. A teljes mázolt papírválaszték silk és gloss felülettel kapható.
 

Bővebb információ

Olin 

All you need is in

olin-origins-1-crop120x91.jpg

Az Olin prémium ofszetpapír-választék, számos árnyalatban, négyzetmétertömegben és felülettel kapható. 

Bővebb információ

Coala 

Nagyszerű alapanyagok nagyszerű ötletekhez.

Logo_Coala_119x89.png

A nagyformátumú nyomtatáshoz (LFP) kifejlesztett új nyomathordozó termékcsalád. Magas minőség, széles választék.

Bővebb információ

Curious Matter

Természetes érzés meglepő benyomással.

maserati-caroussel-banner-1-crop120x90.jpg

A Curious Matter alkalmazásával egyedivé teheti a borítóját. Egyszerre természetes és elegáns, sima és szemcsés, vonzó és furcsa kreatív papír, melyből nincs még egy a piacon.

Bővebb információ

Creative Power: A papírválasztás kreatív tevékenység.

 
  Creative_Power_259x194.jpg  
 

A papír, mivel hozzájárul egy ötlet hatékonyságához, egy elképzelés valósághűségéhez és egy üzenet összhatásához, már nem csak a gyártófolyamat része. Ezért döntött úgy az Antalis, hogy „Creative Power” gyűjtőnév alatt elindítsa új kezdeményezését. 

A  „Creative Power” a piacon ma elérhető, minőségi, prémium papírok legszélesebb választékát nyújtja, szerte a világon. Hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásaink segítenek Önnek a legmegfelelőbb papír kiválasztásában: oktatások, bemutatótermek, minták, mintakönyvek és mindenekfelett a papírtanácsadóink szakértelme. Tudjon meg még többet az Antalis Creative Power kezdeményezéséről!

Bővebb információ

Termékmenedzser 

Új anyagokat, nyomtatási megoldásokat keres vagy technikai tanácsra, mintára van szüksége? Keresse fel termékmenedzserünket!

backseller_119x90.jpg

A projekt kezdetén a megfelelő termék kiválasztásával időt és pénzt takaríthat meg. Világszerte álnak szakértőink rendelkezésére, hogy a legjobb papírt vagy anyagot ajánlja speciális munkáihoz. Segítséget nyújtunk a környezetvédelmi és műszaki specifikációkban, valamint tájékoztatjuk a legújabb innovációkról.
Nagy szakértelemmel rendelkeznek a választékkal és a papíriparral kapcsolatban. Bármikor a rendelkezésére állnak.

 

Digitális  megoldások

Logo_D2B_181x136.jpg

Annak érdekében, hogy DM kampányai a lehető legjobb megtérülést hozzák az Ön számára, vagy hogy megismerje, mivel járulhat hozzá vállalkozásához a cross-media kampány, lépjen kapcsolatba az Antalis d2b-vel!
 

Fedezze fel!
Az ön termék referenciája

Picto_BasketN

paperman