Szolgáltatások

eProcurement_ContentPage_259x194.jpg

Antalis.hu , az Ön online partnere.

Segítünk vállalkozása könnyebb és gyorsabb fejlesztésében.

Új honlapunkat arra terveztük, hogy könnyű hozzáférést biztosítunk az Ön egyedi piaci igényeihez szükséges információkhoz, és a könnyebb használhatósággal vállalkozása irányítását hatékonyabbá tegyük. Meghatározott felhasználói profilok, felhasználási területek, részletes termékkeresők segítségével juthat el az Ön ügyfelei egyedi igényeinek és prioritásainak tökéletesen megfelelő megoldásokhoz. Az új honlap továbbfejlesztett e-kereskedelmi funkcióval is rendelkezik, mely elősegíti az online megrendeléseket, és könnyebb navigációt kínál, amivel időt takaríthat meg. Csak kattintson az antalis.hu-ra, az Ön online partnerére!

 
 • Árlista 

  Töltse le testre szabott árlistáját, így mindig naprakész információkkal rendelkezik.

 • Online rendelés

  Raktáron lévő minden termékválasztékunk elérhető új online katalógusunkban. Ügyfélkódjával Ön is rendelhet termékeinkből a nap 24 órájában, a hét minden napján.

 • Elérhető raktárkészlet

  Ha online rendel, az elérhető készlet alapján tájékoztatjuk a szállítási határidőről. A megrendelését 24 órán belül leszállítjuk.

 • Korábbi megrendelések

  Egy egyszerű kattintással megtekintheti eddigi megrendeléseit: hasznos eszköz megrendelései kezeléséhez.

 • E-számla 

  E-számlázási szolgáltatásunk ügyfélbarát, könnyen használható, és lehetővé teszi az Ön számára, hogy számláihoz PDF formátumban férjen hozzá, így hatékonyabb módon kaphatja kézhez dokumentumait.

   

 • Üzleti információk

  Új honlapunk rendelkezik az Ön számára fenntartott hellyel, függetlenül attól, milyen területen dolgozik. Minden hasznos információt megtalál itt, melyre üzletének fejlesztéséhez szüksége lehet: termékeinkről szóló információk, az Ön számára szervezett eseményeink, promóciók, szolgáltatási ajánlatok…

 • Termék információk

  Fedezze fel kiterjedt, több ezer terméket számláló választékunkat! Használhatja a részletes keresőfunkciót, mellyel műszaki jellemzőkhöz, tanúsítványokhoz, felhasználói tanácsokhoz és javasolt alkalmazásokhoz juthat, így segítve Önt abban, hogy az ügyfeleinek a legjobb választást kínálja.