Szolgáltatások

Delivery-and-Shipping_ContentPage_259x194.jpg

Értéknövelt  logisztika

Segítjük vállalkozása versenyelőnyét!

24 órán belüli kiszállítás: könnyű, (szinte) mindenki ezt teszi. De hajnali 3-kor kiszállítani, hogy az Ön szállítási határidejét és készletgazdálkodását optimalizálni lehessen… Mi ezt a teljesítményt kínáljuk minden ügyfelünknek. És ez csak egy a számos szolgáltatásunk közül. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik az Ön számára, hogy ne csak termékei forgását optimalizálja, hanem az ügyfelei számára is erős hozzáadott értéket kínáljon. Az Ön ügyfelei is fel fogják ismerni, és értékelni fogják ezt az értéktöbbletet, Önt pedig irigyelni fogják versenytársai.

 

Az aznapi vagy másnapi kiszállítás standard szolgáltatás. Ha Önnek a lehető leghamarabb szüksége van az árura, bízhat az Antalisban, mert mi standard szolgáltatásként kínáljuk aznapi vagy másnapi kiszállításainkat. Amennyiben aznap 10.30-ig leadja rendelését, még aznap kiszállítjuk a kért árut a megadott címre, más esetben másnapi kiszállítást vállalunk.

 • Speciális szállítási szolgáltatások

  Ügyfeleink termelékenysége szorosan függ szállításaink minőségétől és személyre szabott szolgáltatási képességünktől.  Ezért az elmúlt években fejlesztettük logisztikai szolgáltatásainkat, hogy Ön akkor szerezze be a szükséges termékeket, amikor csak óhajtja.

  További információ
 • Kiszállítás kezelés

  Nem standard anyagmozgatási szolgáltatásra van szüksége a kiszállítás időpontjában? Mi tudjuk, hogyan alkalmazkodjunk, és készítsük fel munkatársainkat az ilyen kiszállítások megszervezésére.

   

  További információ
 • Kényelmes  és rugalmas szolgáltatások

  Szolgáltatások, melyek a mindennapi üzletmenetét segítik.

   

  További információ