Szolgáltatások

Range-and-Choice_ContentPage_259x194.jpg

Termék  tanácsadás

Segítünk a kiválasztásban!

Gyorsan és hatékonyan reagálni az ügyfelek és a potenciális ügyfelek érdeklődésére, megoldást kínálni egy kifejezetten bonyolult igényre, innovatívnak lenni, versenyképesnek lenni a költségek terén, integrálni az új termékeket, mintákat vagy próbatermékeket kiadni… Ezek mind olyan kihívások, melyek segítségével egy adott projekt elnyerhető. Az Antalis ezért alakította ki szolgáltatásai palettáját, hogy segítségével gyorsabban és könnyebben találja meg az Ön ügyfelei különleges igényeinek leginkább megfelelő terméket a több ezer referenciatermékünk közül.

 

 
 • Szakmai tanácsadás

  Mind a négy üzleti területünkön termékmenedzsereink és értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére akár személyesen, telefonon vagy e-mailben. Tanáccsal szolgálnak, megoldási javaslatokat kínálnak, hogy Ön biztos a legjobbat válassza. Bármire is van szüksége, keresse fel munkatársainkat.

 • Termék minták

  Próbálja ki, érintse meg, hasonlítsa össze! 
  Segítünk kiválasztani az igényeinek megfelelő anyagot különleges termékválasztékunkból!
  Nyomdai, irodai papírjainkból és a papír alapú csomagolóanyagainkból A4-es mintát ingyenesen biztosítunk. Nyomdai méretű mintát viszont a lista ár 50%-ért tudunk rendelkezésre bocsátani. Csomagolóanyagaink és vizuális kommunikációs anyagaink esetében egyes termékekből minta rendelhető teszteléshez.
   

  Hívja ügyfélszolgálatunkat (Kék szám: 06 40 180 266) vagy írjon e-mailt (ertekesites@antalis.hu) és a kért mintát az Ön által megadott címre szállítjuk.  

 • Honlap: Antalis.hu

  Egyszerűbb, gyorsabb, tartalmasabb! Honlapunkat arra terveztük, hogy segítsen Önnek a legjobb választást megtalálni.