Szolgáltatások

Customer_Care_ContentPage_259x194.jpg

Ügyfélszolgálat 

Hogy egyszerűen csak segítsünk Önnek.

Kétségtelen, hogy a válaszokat kínáló és magas minőségű ügyfélszolgálat minden szolgáltatáskínálat elengedhetetlen része kell, hogy legyen. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön kérdéseire adott minél gyorsabb és pontosabb válaszok garantálják az optimális működést.

 • Kék szám

  Telefonos ügyfélszolgálatunk gyorsan válaszol minden kérdésre, akár mindennapos problémákról, akár műszaki kérdésekről van szó. Ha esetleg Ön nem kapta meg a termékeket, vagy bizonyos termékek károsodtak, mi megoldást találunk arra, hogy termékeit a lehető leghamarabb kiszállítsuk Önnek.

  Kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat!

  Kék szám: 06 80 180 266

 • Szakmai tanácsadás

  Ha nehézséggel kell szembenéznie, vagy a termékek használatával kapcsolatban van szüksége tanácsra,értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, és segítenek abban, hogy Ön a legmagasabb minőségű terméket állítsa elő.

 • Csomagológép beüzemelés

  Szervízszolgáltatásunk mindent lefed a beüzemeléstől a karbantartásig, így Ön biztos lehet afelől, hogy gépei tökéletes beállításokkal, megszakítás nélkül fognak üzemelni. Természetesen segédanyagokkal is ellátjuk Önt.

  Keresse fel munkatársunkat!