Szolgáltatások

Sustainibility_ContentPage_259x194.jpg

Támogatjuk  a fenntartható fejlődést

Segítünk Önnek az ügyfelei által támasztott környezettel kapcsolatos kihívások megfelelő megválaszolásában.

A környezet egyre fontosabbá válik mindennapjainkban. Az Ön ügyfelei is egyre inkább környezettudatosabban gondolkoznak. Ön is fenntartható módon szeretné fejleszteni vállalkozását. Mégis, a tanúsítványok és a szabályok között nem könnyű eligazodni, mint ahogy a leginkább környezetbarát papír kiválasztása vagy az ügyfél CSR managerének adott válaszok megfogalmazása sem könnyű feladat, ha leendő brosúrájának szénlábnyomáról érdeklődik. Szakértelme megerősítése érdekében fedezze fel, hogyan tudnak szolgáltatásaink segíteni, hogy Ön megfelelő választ adjon ügyfelei igényeire.

  • Környezetvédelmi konzultáció


    A képzések során Ön megismerheti, hogy az Antalis által kínált környezetbarát termékválaszték hogyan reagál a piaci igényekre, vagy akár hogyan látja előre azokat. Megfelelő érvekkel látjuk el Önt, hogy az ügyfeleit meggyőzze, így biztosítva, hogy Ön mindig naprakész válasszal rendelkezzen, ha erre a kiemelten aktuális témára kerül sor.
    Igény esetén FSC és/vagy PEFC tanúsítvány megszerzésére irányuló tréninget is tudunk biztosítani.

    Ár: 31 000 Ft/fő/konzultációs nap + Áfa

  • greenCONSULT  a csomagoláshoz

    Minden ország rendelkezik a csomagolásra vonatkozó betartandó jogszabályokkal (pl. csomagolóanyagok engedélyezése, újrahasznosítási kvóta, stb.). Segítünk Önnek abban, hogy az Ön által alkalmazott folyamatok megfeleljenek a szabályozásoknak. „Zöld” csomagoló termékek széles választékát is kínáljuk bármilyen alkalmazáshoz, és segítünk Önnek a választásban is.